Bude mi pasovat? Myslim, ci nevadi, ze je z anglickeko auta, nikde na nete som o tom nenasiel nic.
Dakujem

Co je myšleno poškozenou převodovkou?Orpheus píše:Potreboval by som poradit, mam pokazenu automaticku prevodovku na mojej S80 a nasiel som rovnaku s tym istym seriovym cislom v anglicku.
Bude mi pasovat? Myslim, ci nevadi, ze je z anglickeko auta, nikde na nete som o tom nenasiel nic.
Dakujem
Možná se ti tady ozve pár lidí,kterým jsme převodovku na repase opravili tak,že pořád jezdí.Orpheus píše:Dakujem za radyNikde som totiz nenasiel prevodovku so zhodnym cislom, jedine v UK sa mi podarilo najst a za dobru cenu.
Problem prevodovky je takyto:
Trha pri preradovani, ked je motor este studeny, celkom do ide, ale po case to zacne robit zle. Pri akceleracii vytoci strasne vysoko otacky a az potom preradi, pricom to trhne autom.
Taktiez pri podradovani (pri brzdeni) nepodradi, drzi stale zaradeny prevodovy stupen az to zacne hrkotat cele.
V rezime D to je skoro nepojazdne pocase, ale napr ked si zapnem Winter rezim, W tak to ide celkom dlhu dobu dobre.
Ked idem dlhsiu dobu na 5 prevodovom stupni, prevodovka zblbne tak, ze miesto D sa mi na displayi zobrazi pomlcka - a potom uz je problem, ze sa zapne asi obmedzovat a nedovoli zaradit vyssi stupen ako 4, cize viac ako cca 100km/h to nejde.
Ked vypnem a znovu nastartujem auto, chyba sa odstrani, ale po chvile sa znovu vrati.
Na displayi mi pise, ze je porucha prevodovky a mam stym zajst do servisu. Nikde mi stym nevedeli pomoct, tak som nakoniec zvolil poslednu variantu - Isiel som priamo do Volva.
Tam mi prehrali software prevodovky na najnovsi a povedali, ze to nevedia opravit, jedine vymenit za novu prevodovku.
Preplachnutie oleju je podla mna zbytocna investicia.. Som stym bezradny, vidim to naozaj uz len na vymenu prevodovky..
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]