http://www.motelroubenka.cz/index.php/restaurace
Tam by to na setkání nebylo špatné

Mám dojem že Betlém je teď v rekonstrukci, respektive budova.King_Rat píše:Na jidlo vypadaji obe zminene restaurace moc dobre, az jsem si mlasknul![]()
Tak jeste navrhy na program - maji v okoli neco zajimaveho, dame nejakou prohlidku _? (znam akorat betlem
Dobrý nápad, na Dobrošov bych se podíval rádMIKA píše:Betlém se otevírá už za týden.
Ale já myslel na něco jako třeba pevnost Dobrošova Josef to bude mít kousek domů
trasa výletní přez Nové Město nad Metují (třeba zastávka náměstí / zámek)
prostě na pohodu
jogin3 píše:No ja dneska zjistoval toho Cerneho kone a jako neni problem, jen je potreba to samozrejme nahlasit dopredu, pokud by nas bylo vice, muzeme mit celou restauraci pro sebe a pokud se me zadari, tak bezplatne, samozrejme jidlo a piti si zaplatime, ze, jako kultivovany a bohati Volvisti![]()
![]()
Jinak pro zabavu by jsem taky neco mel, jeden znamy ma na zahrade asi ctvrt kilometru krasnych vlacku (zeleznice) a kdyz by jsme byly hodny, tak nas necha si je i zaridit (teda deti)![]()
Dony píše:taky prijedu. Mam brat diagnostiku??
josef píše:Dobrošov není vhodný pro úplně malé děti, vnitřní teplota nepřesáhne +6 C. Není tam možnost jízdy s kočárkem. Takže pro děti nic moc. V Týništi/Třebechovicích jsme byli. Ale nic proti tomu. My přijedeme kamkoliv.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé