Kdo poradí... nebo nabídne novou kapličku?

Tohle řešit umíme.lookass_V70 píše:Ahoj kluci, tak dneska odešel do věčných lovišť levej dispaly, kde se ukazují všechny údaje z palubáku((
Nevíte co s tím? Ve Volvu řekli, že to opravit asi nepůjde - prej vyměnit celou kapličku budíků... ani přehrání nejnovějším softem nepomohlo...
Kdo poradí... nebo nabídne novou kapličku?![]()
![]()
![]()
Nevím no tolik je tady toho o tom napsáno a Ty jedeš hned utrácet prachy do Volvalookass_V70 píše:Ahoj kluci, tak dneska odešel do věčných lovišť levej dispaly, kde se ukazují všechny údaje z palubáku((
Nevíte co s tím? Ve Volvu řekli, že to opravit asi nepůjde - prej vyměnit celou kapličku budíků... ani přehrání nejnovějším softem nepomohlo...
Kdo poradí... nebo nabídne novou kapličku?![]()
![]()
![]()
A co ti na diagnostice zjistili??lookass_V70 píše:já jen šel zjistit, čím to je... zaplatil jem jen 377,- za diagnostiku
že mu nefunguje displejmartinopel píše:A co ti na diagnostice zjistili??lookass_V70 píše:já jen šel zjistit, čím to je... zaplatil jem jen 377,- za diagnostiku
Ale oni o tom ví, jen výměna kapličky je pro ně mín pracná a finančně zajímavější než se srát s propájením nějakých tišťáků... nehledě na to, že v servisních předpisech z automobilky bude tahle oprava asi předepsaná výměnouhayney píše:že tohle v tom volvu nevědí, jsem čím dál víc na ty autorizáky nasranej. tohle je chronická závada, se ktrou se museli několikrát potkat
na tos přišel docela brzo, že tě autorizák chce vesměs jen obrat....lookass_V70 píše:Tak velkej dík tymonovi... už to zase ukazuje a navíc opravil i do tý doby nefunkční budík teploty motoru!Ve Volvu to ty sráči nemůžou opravit? tfuj... místo pár minut práce tě voberou o 17k... končim s nima definitivně!
Výlet do Kamenickýho Šenova se vyplatil...![]()
U me je zaruka, delka a cena je podle toho, zda a jak moc se v tom uz nekdo rejpalhayney píše:tak jako zase je to logický, na nějaký přeletování bych záruku nedal
Uživatelé procházející toto fórum: Borderer