Zdravim panove, jsem clenem Bmwklubu vlastnim 4 roky E46ku 325i a jsem s ni porad spokojenej, nicmene 4 roky je docela dlouha doba a zacinam premyslet o zmene..libi se mi trosku "offroudovejsi" vozy tak jsem koukal co je k mani...allroud je peknej ale silene pry vsechno drahy, subaru pry dost zere a ty interiery hruza..japonci uz vubec nemluvim,jsem od bmw zvyklej na peknej kvalitni interier a padlo me prave do oka tohle volvo

peknej interier,vykon a elegantni vzhled..
Muze mi nekdo poradit na jaky rok nebo motorizaci si dat treba pozor atd? Nerikam ze si ho ted nekdy pujdu koupit..jen sonduju jestli to ma vyznam premyslet o prodeji svyho a nebo jestli se na to vykaslu a bude klid
Mam rad od jakziva benzinovy motory a manualni prevodovku. Duvody jsou bezporuchovost a krasnej zvuk sestivalce. {navic nepotrebuju aby za me nekdo radil} U benzinu jsem proste nikdy nic neresil..chci rozhodne drzaka, pokud jde o poruchovej model tak to radeji vypustim.
Co jsem koukal tak 90% XC 70 je nafta s automatem

coz me teda netesi.. da se sehnat nejaky rozumny benzin v manualu? je ok? jaka je cca spotreba? Nebo aspon ta D5 v manualu?
Diky moc za pripadne rady,jsem tu prvne tak me neukamenujte