Chudak auto

RTFM: asi na čase přečíst si manuál!pajuša5 píše:... taky jsem konečně přišla na pár vychytávek,že jako z P přeřadit na R nebo D jde líp když stojím na brzdě,jinak se to rve
Ty jo!pajuša5 píše:... taky jsem konečně přišla na pár vychytávek,že jako z P přeřadit na R nebo D jde líp když stojím na brzdě,jinak se to rve,pak že klíček nevytáhnu dokud nemám P...
Jak znám T6 tak prodejce byl šťastný když se auta zbavil.Kuko28 píše:a je to zároveň vizitka prodejce, který zjevně nepodal ani základní instruktáž jak jezdit s automatem... pak že se mají bazary tak dobře jak se mají....
st_Andy píše:no tak to potěš, asi moc harmonickej vztah spolu nematepajuša5 píše: taky jsem konečně přišla na pár vychytávek,že jako z P přeřadit na R nebo D jde líp když stojím na brzdě,jinak se to rve,pak že klíček nevytáhnu dokud nemám Pno možná když se to člověk naučí zjistí,že až na check engine mi ani nic moc nesvítí
![]()
Tobě moc děkuji,poradíš a nevysmýváš se,myslela jsem to i trochu s nadsázkou že se zasmějete a jsem trochu překvapená že to takhle tady máte,myslela jsem že je to spíš babská vlastnost.Nu což,olupte.Tobě ď,to aspoň k něčemu bylo.Budu počít do dvou jasnéok2ucx píše:RTFM: asi na čase přečíst si manuál!pajuša5 píše:... taky jsem konečně přišla na pár vychytávek,že jako z P přeřadit na R nebo D jde líp když stojím na brzdě,jinak se to rve
Tohle je přímo předepsáno a jestli nechceš repasovat i převodovku, tak řaď se sešlápnutou brzdou, vždy když auto stojí a také pomalu, t.j. vždy nechej převodovku, ať si natlačí správné tlaky. Napočítat třeba do dvou.
P.
to je super,už studuji,díkraolsa píše:Tak se hned nečerti.![]()
Příručku si stáhni tady:
http://www.volvocars.com/cz/sales-services/services/owners-information/xc90/Pages/xc90-my14.aspx
a pak ji naštuduj.
Myslíš něco v tom smyslu "radši to hoďte ze skály" ?Kuko28 píše: každopádně nejlepší rada, kterou tady a teď můžeš dostat je - zvedni telefon, zavolej Martinopla a domluv si u něj termín. Skontroluje, poradí, poučí.
Někdy je i prodej pod cenou tou nejlepší investicí.yoby píše:Myslíš něco v tom smyslu "radši to hoďte ze skály" ?Kuko28 píše: každopádně nejlepší rada, kterou tady a teď můžeš dostat je - zvedni telefon, zavolej Martinopla a domluv si u něj termín. Skontroluje, poradí, poučí.![]()
2 pajuša5: jen vtip, at se předčasně nestresuješ
ono to nejde všechno obsáhnout v jednom textu. ty informace se čerpají dlouhodoběpajuša5 píše:st_Andy píše: vy mi taky nic neřeknete,
Nějaká malá nádrž plynu, ne?pajuša5 píše:Mě stala 180tis a taky doufám ze ze spotřebou půjde něco dělat,lehčí nohu snad už ani nejde.dnes do prace zas už pistel plyn,mám najeto 120mil na 40l nádrž,to mě sežere zaživa.nadruhou stranu moc nechápu co mi to ukazuje spotřebu asi benzínu kdyz jedu na plyn,buď si to tak nějak odvozuje samo,nebo je to tak chytrý,nebo jsem z toho jelen,ale pravda že s vyschnuto to korespondujestuding jsem zahájila pozdě,ale přece
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé