článek jsem nečetl, ale řek´ bych, že nikdo tu nepovažuje za protekční značky podobné kombinace objevující se statisticky v desítkách procent případů
základní debata je přece o tom, že skutečně nápadné kombinace pro masy (ne XXX-850R) se dostávají, až na výjimky, pouze na "speciální" přání, s čímž souvisí "speciální" vztah mezi objednatelem a úředníkem (o výběru z tuctovek v krabici se tu snad taky nikdo nebaví), kdo má takovou motivaci, co má v hlavě, a co si o tom každý z nás myslí
Koukám, že se tady na toto téma čile diskutuje. Tak já zkusím trochu odlehčit.
Kdysi před lety měla moje přítelkyně na svém fungl novém Mercedesu S Klasse kola BBS a značku B-BS 6666. Vztah, který na začátku vypadal jako idylka končil jako peklo.
Potom jsem měl Golfa páté generace se značkou 3S8 1555, která mě stála opravdu jen nenucený úsměv na pěkně vyvinutou blondýnu s vlasy do pasu za přepážkou registru vozidel Praha - západ v Podskalské ulici. Záhy s ním odjel uprostřed noci neznámý pachatel neznámo kam.
Od té doby mám značky naprosto tuctové a mám klid.
Tedy snad...
_________________ Petr Marek ~ GSM: 603793424 ~ 739643618 ~ mail: p_marek@email.cz ~ Rajče ~ Galerie Seveřan ~ Volvo V70XC 2,4T AWD ~ '01 ~ +384400 km ~ ARD tuning stage 2 ~ 227,2 HP ~ 308,8 Nm Strawberry Basket ~ Volkswagen Golf Cabrio 1,6 ~ '99 ~ 140000 km ~ druhé auto (nejen) na léto Zyklon B ~ Volvo 240 GLE ~ '93 ~ +500000 km ~ B230F ~ M47 ~ LPG Diplomat s klimou ~ Volvo 240 GL ~ '90 ~ 200000 km ~ B230F ~ AW71
No já včera parkoval a přede mně se najednou narvala ochcávka značkou 2A2 2222 tak jsem si říkal čím to teď ten Bém jezdí ??? Že by se maskoval před medii...
A nakonec z toho vylezl Vietnamec (s Bémem měl stejnou asi jen výšku...)
_________________ s60 T5 2002 Zlaťák a ted už také V70 (98) 2,4 T Žabák
Nevim co je spatne na tom si nadiktovat spz takovou jakou chci,
taky sem si nadiktoval, zaplatil a dostal. Hotovo dal nic neresim.
A rozhodne mne to nezmenilo v politika nebo lepsiho ci horsiho cloveka, jan mam znacku kterou jsem chtel.
Když sem registroval poslední auto, tak jsem se zeptal, zda nemaji něco, kde je 760 ve značce, koukla do toho co měla a povídá, noo, milej pane, to tak za měsíc. Počkáte si? Ne, díky...