Dostala se mě do rukou tato literatura a mé oko ulpělo na těchto stránkách.
Čert ví, kde ten pisálek posbíral informace a čí dojmy zde popisuje

souhlas Martine, jen bych rád poznal psychické rozpoložení autoramartines píše:Pro mě osobně je důležitý co se líbí mě, dál už je to zbytečný rozebírat nebo analyzovat.
jojoLUBOŠ píše:souhlas Martine, jen bych rád poznal psychické rozpoložení autoramartines píše:Pro mě osobně je důležitý co se líbí mě, dál už je to zbytečný rozebírat nebo analyzovat..
L4W píše:Jo to taky nechápu, ze všech starých volvokrabic, nad kterýma se tu tak onanuje, jsou tyhle dvojky snad jedinné, které vypadají dobře.
Hodnotit starý volva podle toho, jak vypadají, můžou jen majitelé gaykchárL4W píše:Jo to taky nechápu, ze všech starých volvokrabic, nad kterýma se tu tak onanuje, jsou tyhle dvojky snad jedinné, které vypadají dobře.
Já ho koupil kvůli téhle reklaměmr1 píše:![]()
Tak já nevím. Sice mám gaykchár -ale fakt, když sem ho kupoval, tak sem to netušil
![]()
, ale dvojky se mě líbí!
Mám doma pětky a dobrýmr1 píše:čtyřky už só moc
myslim,ze benz w123 coupe detto.. alebo zeby bola 262 ozaj serioznym oponentom? mozno co sa tyka vybavy aj ano, ale co engine, podvozok a celkove jazdna vlastnosti?Fritzko píše:2 ondra. tak ja by som to az tak nebral, praveze naopak ja by som bol velmi rad keby sa moje auto paci aj inym ludom. samozrejme nechel by som krabice stretavat tak casto ake nejake felicie a ine tuctove auta.
a celkovo vobec by osm sa nevzrusoval tad tymi amatersky podanymi argumentami..proste to pisal zrovna clovek ktoremu 262-ka asi nepadla do oka a radsej lesti bambus nad busom ikarusom. celkovo je to subjektivne podana literatura.. i ked pravdou ostava ze 262-ka sa na BMW E24 cize 6 nechyta. ani kusok! denodenne taku 6-tku vidam a uz som pomahal vymenit nejaky ten diel na nej. nuz a tvar auta, zvuk 3.3 litra a celkova fazona to je uplne iny level.
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé