Vše kolem audia a car Hifi, videa DVD, navigace, telefonů, ipodů a ostatní komunikace
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
koupil jsem na eBay nový laser, neboť v Panasonicu se už nedá sehnat, poraďte mi kdo je schopen mi ten laser vyměnit. Koukal jsem na instruktážní pdf a na to se necejtím Jsem z Prahy.
díky moc !!!
Prouky
Myslím, že Michal Urban ( scunk ) to hravě zvládne. Mě měnil laser v HU - 803 a s výsledkem jsem maximálně spokojen. Navíc mi k tomu vyčistil a promazal měnič, takže to teď nejenom dobře hraje a disky nepřeskakují, ale i jejich výměna téměř není slyšet. Ohromný rozdíl oproti původnímu stavu.
m.j. kde (resp. za kolik) si pořídil ten laser? Dnes už je to celkem vzácné (případně drahé) zboží.
Výměna je poměrně snadná, když víš, kam sáhnout. V tom PDF manuálu není ale popsáno, že v posledním kroku je ještě třeba přešroubit takový pidi-vrut s velmi drobnou křížovou hlavou. A ještě (po zapojení laseru) přerušit "antistatickou" spojku (kapka cínu).
ok2ucx píše:Na alibabě jsem to taky viděl, ale ještě neměl ten morál to objednat a zkusit. Na eBay není nic, jen kdosi z Portugalska za ukrutných 230€.
Pavel
Alibaby se neboj, bral sem odtam DICE a naprosto v pohode, myslim ze tam bralo vic lidi odsud.
_________________ Volvo V50 2.0 D3 D5204T5 110kW, Business Pro Edition, Ice White, str. week 2012/13 (MY2012) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ex.: Volvo V50 1.6D D4164T 80kW, Summum, Titanium Grey, str. week 2005/46 (MY2006)
To, že někdo něco koupí na alibaba.com, má asi takovou vypovídací hodnotu, jakože něco koupíš na aukro nebo eBay. alibaba je možná více zaměřená na nabídky firem než jednotlivců. Už se podařilo koupit různé fejky přes alibaba, stejně jako seriózní zboží (obojí bylo DiCE).
Takže pokud někdo má prověřený zdroj laserů do RTI na alibaba.com, bude to dobré dát vědět. V poslední době jsem ale více a více opatrný. Spousty různých vykuků, třeba i v Německu.
Zatím je stav takový, že lasery do RTI buď nejsou vůbec (u zdrojů, které je dřívě běžně měly = např. dodavatelé origo. Panasonic náhradních dílů). Nebo jsou k mání za poměrně drahý peníz. Anebo na alibaba.com, ale tam zatím nikdo nepotvrdil (ale ani nevyvrátil) jejich funkčnost.