pane dr. vzdy tak priamociary az je toho niekedy moc..doktor píše:Buchta je hezky nalíčená a nafocená tuctovka.
Auto je zajímavý. Nevšední kombinace a dobrý nápad.
V první řadě pochvala fotografovi.
Akorát nechápu, proč to musí vidět co nejvíc lidí a buď si jistý, že dnes v noci budu spát zcela normálně.
vec vkusu bro.. tym nechem tvrdit ,ze nemas vkuswickey píše:auto vyrazne krajsie jak slecna![]()
![]()
ruky jak zapasnik, neforemny ksicht a uzke pery - vlasy prefarbis, ale zakladne crty nezmenis.Fritzko píše:vec vkusu bro.. tym nechem tvrdit ,ze nemas vkuswickey píše:auto vyrazne krajsie jak slecna![]()
![]()
ty vravis bloncky? ja vravim zrzky! ty vravis dlhe vlasy? ja vravim bla bla bla.. atd--
taky máme svý práva!Fritzko píše:Nema zmysel dalej oponovat. Kazdy kope svoju ligu..
auto pěkný a americký předek je super.Fritzko píše:co dodat?! nuz len tolko ze po dnesnom dni som velmi spokojny s tym ,ze vlastnim tie iste alu disky( dik LUBOŠovi za dobry obchod) a cerveny introš - pastva pre oci!![]()
P.S. motorizacia slusna B230E
ved posudte sami
![]()
doktor píše: buď si jistý, že dnes v noci budu spát zcela normálně.
A nebo máš blbej barák,doktor píše:Já jsem nedospěl k dostatečnému parkovacímu prostoru. Můžu mít pouze 2 auta, protože mám u domu 2 parkovací místa.
Zkráceně:To je hnus, velebnosti.wickey píše:ruky jak zapasnik, neforemny ksicht a uzke pery - vlasy prefarbis, ale zakladne crty nezmenis.
tot uz povazujem za sponkutie..Honza píše:Zkráceně:To je hnus, velebnosti.wickey píše:ruky jak zapasnik, neforemny ksicht a uzke pery - vlasy prefarbis, ale zakladne crty nezmenis.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]