metju píše:Na pátýho se mnou počítejte Jinak Radku, nevim co celý den ale například z BAZÉNU se vám možná ani chtít nebude
No, tak to aby si Radek nachystal řádně nabitou peněženku...
Jinak super při nepřízni počasí je levnější toto: http://koalacafe.cz/
Vstupné se platí pouze za děti (150,- Kč do 3 let a 250,- Kč nad 3 roky) na celý den. Dá se tam najíst a napít (ceny teda trochu vyšší), ale z vlastní zkušenosti vím, že se tam dá vydržet celý den. Naše malá i po třech hodinách řádění v Koale spí jako dudek...
Bazén ne-e (jsme malinko nachcípaný, ale jenom trošku, tak to nechci pokoušet).
Koalacafé je schváleno.
Jinak dcera miluje mašinky, takže v plánu je metro a hlavní nádraží.
Království železnic už jsme viděli.
2.3. začíná Matějská na výstavišti v Holešovicích. Jinak v tom samém areálu je ještě Mořský svět (naše oblíbené místo), jen je potřeba vychytat akci na Slevomatu, bo jinak je to vstupné darda (2 dospělí + 1 dítě celkem 660,- Kč). Na Slevomatu to bývá s 50% slevou za 330,-
Tak bohužel beze mne. Během dne došlo k několika katastrofám a tak jsme museli jet domů.
Už cestou na letiště se nám Kačka poblinkala a pak v Koala-café několikrát počůrala. Tzn. už nám nezbylo žádné oblečení na převlečení a než by Kačka nastydla tak jsem to radši otočil k domovu.
Škoda počasí je nádherné.
raolsa píše:Tak bohužel beze mne. Během dne došlo k několika katastrofám a tak jsme museli jet domů.
Už cestou na letiště se nám Kačka poblinkala a pak v Koala-café několikrát počůrala. Tzn. už nám nezbylo žádné oblečení na převlečení a než by Kačka nastydla tak jsem to radši otočil k domovu.
Škoda počasí je nádherné.
Škoda... co naplat, děti někdy překvapí, ale hlavně aby to malá zvládla bez nastydnutí..
Tímto bych si dovolil nadhodit nový termín pražského srazu na střeše OC Chodov. Nejedná se o sraz volvoklubu - čímž do nikoho neryji, to jen aby nedošlo k mýlce.
Stane se tak v úterý 13.12.2016 v 19:00 - první termín pro osobní převzetí kalendářů na rok 2017. Bude to sraz klasicky hlavně o autech. Doražte!