martinopel píše:Ty vole drž už raději hubu a přestaň tady radit ***********

martinopel píše:Ty vole drž už raději hubu a přestaň tady radit ***********
Asi bude lépe,když budeš navštěvovat škoda forum,kde svým chováním zapadneš a ještě Tě budou všichni považovat za Kinga.Tady je to samý úzkoprsý podnikatel s obrovskými příjmy a pohybujících se v jiných sférách, s kontakty na spoustu lidí z východních bloků.A třebas by si to i někdo mohl vzít osobně a s radiátorem na zádech by se ti blbě plavalo.ondik007 píše:***************. borec se zepta presna na otazku na kterou odpovi jinej spatne! a ja nreknu sve zkusenosti a vy se hned poserete. nezapomente mi bloknout ucet odbornici
Jak se budeš nudit tak to promaž.doktor píše:poprosím o klid emocí, zmírnění slovníku a přesun zporu mimo tento topik - t.j. přes SZ
Jestli mi zažumpíte tohle téma, tak se dost naštvu !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Problemy s DPF jsou vzdycky a vsudequaero píše:Plánuju koupit V70 III gen diesel. Četl jsem něco o problémech filtrem/močovinou. Co je na tom pravdy? Platí to i pro novější modely?
To je drobná komplikace?orange píše:Drobná komplikace je, že stojí v Holandsku a zatím k ní nejsou žádné fotky.
tady je každá rada drahá, navíc když to auto ani neznáš, jak se má chovat, jakej má mít zvuk, jak se má klepat atd...nic se vyloženě nesype, turbo, když umírá, tak to slyšíš, dvouhomotu taky. Doporučil bych udělat si fakt dlouhou testovací projíždku, třeba hodinu nebo dvě. Z prvních pár minut nezjistíš vůbec nic.orange píše:Ahojte. Mám v plánu jet se podívat na tuhle S60 D5. Drobná komplikace je, že stojí v Holandsku a zatím k ní nejsou žádné fotky. Nicméně do NL letím služebně příští týden, tak pokud bude stát za to, tak bych se teoreticky vrátil s Volvem po vlastní ose. Větší problém je, že s Volvem jsem zatím neměl tu čest, pouze jsem se po zvážení všech faktů a nemalé dávky emocírozhodnul (těsné vítězství nad Saabem 9-5 brejlovec a S80 je stále ve hře). Zkuste mi prosím poradit, na co se při prohlídce zaměřit. Nerad bych zůstal stát s vysypaným turbem uprostřed německa... p.s. toto téma jsem si už celkem pročetl, takže základní povědomí snad mám
Dík.
Mám teda V70. Takže uplně přímé srovnání nemůžu nabídnout. Ale je to asi takto.orange píše:sordo: neděs mě. Potřebuji auto, které je komfortnější než Galant a hlavně tiší. Když "nechtěně" překročím dálniční rychlostní limity, řekněme tak o 50km/h, tak bych chtěl tomu kdo sedí vzadu rozumět co říká... Od Volva střední třídy o 7let novějším než Galant bych to považoval za samozřejmost. Jak to zní z venku už je věc druhá, ale na tom mi až tak nezáležíAle ty máš tu unikátní zkušenost, že jsi měl stejné auto jako já, dokážeš to srovnat? Jízdní vlastnosti, komfort, výkon S60 vs Galant?
Tak dobre, ve 180km/h v benzinove S60 sice uslysis co rika ten vzadu, ale krom toho je tam uz nejaky ten sum obtekajiciho vzduchu, pokud je bezvetri, ale za vetru to zesiluje...ale stale nic hrozneho, v S80 I je ve 200km/h ticho, sum vetru je nejakym zpusobem pohlcen a utlumen. Nesmi to ale byt ta sparova D1 a pravy pruh samozrejme, tam k tomu pripocti rany do podvozku podobne rozjetemu rychliku...volva nemaji rada pricne nerovnosti, motor ale bude slyset jen jemne, pokud teda jedes na 5,6. Nevim ale, jak v nafte...orange píše:sordo: neděs mě. Potřebuji auto, které je komfortnější než Galant a hlavně tiší. Když "nechtěně" překročím dálniční rychlostní limity, řekněme tak o 50km/h, tak bych chtěl tomu kdo sedí vzadu rozumět co říká... Od Volva střední třídy o 7let novějším než Galant bych to považoval za samozřejmost. Jak to zní z venku už je věc druhá, ale na tom mi až tak nezáležíAle ty máš tu unikátní zkušenost, že jsi měl stejné auto jako já, dokážeš to srovnat? Jízdní vlastnosti, komfort, výkon S60 vs Galant?
ahoj. jeden je benzínovej automat a druhej manuální diesel. to bys jako chtěl naroubovat?zflek píše:Zdravím ve spolek, potřeboval bych poradit!![]()
Chci si koupit S60tku, nejlépe s výbavou jako jsou xenony, mlhovky, vyhřívání, palubní pc, tempomat a podobně. Benzín nechci, leda bych narazil rovnou na přestavěnou do LPG nebo e85. Takže v úvahu připadá diesel, pro komfort s automatem. Ale dost vymýšlení, je tohle možný sehnat za cenu 110 tis? +- nějaká ta koruna navíc... Díky za odpověď!
//Líbila by se mi kombinace těchto strojů
http://auto.bazos.cz/inzerat/22808003/Volvo-S60-D5.php
a
http://auto.bazos.cz/inzerat/22048375/Volvo-S60.php
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé