Být tebou hledám auto spíš bez LPG a to nechám následně udělat u Jeanaondik007 píše:jj proto sem se sem registroval urcite bych poprosil nejakyho klubaka co to auto ma minimalne,ale tech aut je malo nemam z ceho vybirat.
divejte treba tohle idealka je to AWD v LPG a uz dvojkova generace,ale jinak snad nejhnusnejsi barva a celkove hrozny stav uz z fotek asi odpovida cene
https://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo/v70/11152693?goFrom=list
taha tady nekdo auta ze zahranici? vyplati se to jeste?
Poraďte při koupi 850, S/V/XC70 I-II, S60, S80, XC90
- Autor
- Zpráva
Poraďte při koupi 850, S70, V70 I-III, S60, S80, XC60/70
-
- Vůz: XC90 D5 AWD
radši s koupí moc nespěchej já sem hledal skoro rok než sem objevil dobrej kup, je to kus od kusu jiný to je fakt ale pořád se dá vybrat dobrý kus za luxusní cenu. Jinak Marto motor si jen ševelí dík za výměnumartinopel píše:Být tebou hledám auto spíš bez LPG a to nechám následně udělat u Jeanaondik007 píše:jj proto sem se sem registroval urcite bych poprosil nejakyho klubaka co to auto ma minimalne,ale tech aut je malo nemam z ceho vybirat.
divejte treba tohle idealka je to AWD v LPG a uz dvojkova generace,ale jinak snad nejhnusnejsi barva a celkove hrozny stav uz z fotek asi odpovida cene
https://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo/v70/11152693?goFrom=list
taha tady nekdo auta ze zahranici? vyplati se to jeste?

volvo S60 2.4D5 120KW 2004 PREMIUM SOUND, CHIP STAGE2 http://www.D5T5.com R.I.P
-
- Vůz: 2,4 JTD 132kw 400 Nm
vyplati se to? kdyz koupim auto dejme tomu za 80 s nejistyma km a pak dat 35 tis na LPG,ktere by se mi vratilo tak za 3 roky nejdriv. jasny je to dobry,ze to je v zaruce,protoze neco v bazaru na LPG uz muze taky zadat repas avim,ze to neni za 2 tis.ale tak porad to nebude snad 20 a vic investice do opravy. Ja nevim se divam aj na subaru tam zase nejsou vubec dostupne ND a jezdil sem s 1,8smickou rok 93 a neslo to pod 11 litru ani kdyz sem to lechtal. je skoda,ze ta moje ropa je pred smrti jinak ybch si koupil neco bez LPG ani naftu a mel to pro radost a na delsi vyjizdky bych mel naftaka se spotrebou do 7
-
ja vubec nespecham ja nevim jakym se dat smerem. nevim jestli nekoupit neco starsi co ma sice milion km,ale bdue tam uz lecos vymene a budu mit rezervu treba 50 tis na opravy.
otec mi rekl,ze zase musim mit neco extra a ze se s volva zaseru stejne tak BMW,ale jako seznte me oktavku v dobrym stavu to bude stat 180 tis a stejne bude mit 200 tis na krku a
otec mi rekl,ze zase musim mit neco extra a ze se s volva zaseru stejne tak BMW,ale jako seznte me oktavku v dobrym stavu to bude stat 180 tis a stejne bude mit 200 tis na krku a
-
Já se trochu porejpu v tom čtyřkole. Já doufám, že si tady nebudeme mazat med kolem huby, a že Ti i AWDéčkaři řeknou, jak to je. Já osobně si o haldexu myslím svoje. Jako jistě, nějak to trochu pomůže, ale není to samospásný. Myslím, že je lepší jezdit promyšleně s čímkoli, než se spoléhat na haldex. Jestli chceš čtyřkolku, hold musíš hledat v jiných vodách. Tady je to pořád taková pseudočtyřkolka.
-
rozumim ti,ale zase nechci jeep. zaprve to je tezky,hnusny a nema to nikdy luxusni vybavu pokud to neni X5 a to neni jeep vime...
a za dalsi kupovat pneumatiky za desitky tisic se mi taky nechce. jasne na nejakou kiu sportage staci 205 R15,ale to je zase auto social. lecos sem uz vyzkousel a vim,ze uzaverku a redukci sem malokdy vyuzil. stacilo kdyz pomohly zadni kola. ten haldex je pro me idealka
a za dalsi kupovat pneumatiky za desitky tisic se mi taky nechce. jasne na nejakou kiu sportage staci 205 R15,ale to je zase auto social. lecos sem uz vyzkousel a vim,ze uzaverku a redukci sem malokdy vyuzil. stacilo kdyz pomohly zadni kola. ten haldex je pro me idealka
-
Nemyslel jsem hned nějakýho mastodonta, typu X5. Ale onehdy kolega pořídil postaršíhou outbacka, myslím že za 12 litrů. Motor přehlazený boxer atmo2.0 asi?? Výkon, no pro mě ee, ale asi stačí. Sice to docela kvete, ale té radosti na sněhu - to se opravdu musí zažít. To ti haldex nedá. Tím tě chraňbůch nechci odradit od volva.
-
to volvo je parada,ale nevim jestli me to fakt nezrujnuje. nasel sem nejakou V70 I za 55 jako AWD celkem pekny jestli raci nekoupit neco takovyho. kdyz vemu nejakou XC 70 za 135 tis tak musim mit prece prostor pro servis aspon 20 tis. este nedavno sem hlasal,ze chci auto nad rok 2005 se slusnou vybavou a do urcite miry spolehlive,ale nakonec sem zase zjistil,ze to jsou vscehno auta co maji 90-200 tis a ceka je velky servis jako je spojka a takove veci. tak neni fakt lepsi koupit vic jete auto s fakturama o tom,ze sem menily ramena,tlumice,spojka atd tezko rict ja sem fakt delal na mojem fiatu skoro vse a ted nadavam,ze se mi to uz nevrati ,protoze auto dosluhuje.
ale rozhodne nechci nic zhnile to uz fakt ne. pokud mi nekdo sezene auto z roku 2000 totalne bez koroze a bez tukancu budu uvazovat
ale rozhodne nechci nic zhnile to uz fakt ne. pokud mi nekdo sezene auto z roku 2000 totalne bez koroze a bez tukancu budu uvazovat
Když budeš mít něco vyhlídlé,tak se klidně ozvi.ondik007 píše:to volvo je parada,ale nevim jestli me to fakt nezrujnuje. nasel sem nejakou V70 I za 55 jako AWD celkem pekny jestli raci nekoupit neco takovyho. kdyz vemu nejakou XC 70 za 135 tis tak musim mit prece prostor pro servis aspon 20 tis. este nedavno sem hlasal,ze chci auto nad rok 2005 se slusnou vybavou a do urcite miry spolehlive,ale nakonec sem zase zjistil,ze to jsou vscehno auta co maji 90-200 tis a ceka je velky servis jako je spojka a takove veci. tak neni fakt lepsi koupit vic jete auto s fakturama o tom,ze sem menily ramena,tlumice,spojka atd tezko rict ja sem fakt delal na mojem fiatu skoro vse a ted nadavam,ze se mi to uz nevrati ,protoze auto dosluhuje.
-
Jedničková sedmdesátka je taky kus pořádné práce. Vůbec se toho neboj. Pokud Ti Martin pomůže, koupíš určitě dobře. Slušný povozo, se kterým budeš léta spokojen. Má to jednu nevýhodu. Volvo je návykové. A jedno nikdy nestačí 

-
Ja se chci este trosku vyblbnout dokud sem mlady. sice chci kombika,ale stale nemyslim rozumne:D ze na normalni jezdeni staci motor se 100 konma a samozrejme benzinovy. neustale me vseci presvedcuji,ze diesel ne,ale ja si prave navykl na ten velky kroutak a kdyz sednu do benzinu tak nadavam jak krava. ale s turbem to byla jina.
kazdopadne uz nechci urcite 3 dveraka. ja se spis divam na limuziny:D pred rokem sem chtel A6 V8 nebo dokonce A8,ale pak sem resil problem na te V8smicce v servise,kde sem delal brigadu a mesic to nikdo nemohl vyresit,proc to jede na 5 valcu. nakonec sem cely auto rozjel ja,ale odradilo me to:D 8 civek vscehny se menily a vyresilo to prd:D a pak sem to zvedl vymenil kotouce za 4 tis a zjistil,ze tece automat jak dunaj:D . tim se clovek pouci co si nekupovat
Vite co je problem? ze ja jezdim jen mesto a trate do 10 km a to me vsude davaji za zle,ze prej mam jezdit na kole,ale ja mam auto jako konicek urcite tomu rozumite. nejsu proste polykac kilometru. ted sem si nasel praci 25 km do domova a musim dojizdet aj autem,ale takove co by se vyplatilo sem nnasel:D musim kombinovat s busem jinak bych projel par tisic.
kazdopadne uz nechci urcite 3 dveraka. ja se spis divam na limuziny:D pred rokem sem chtel A6 V8 nebo dokonce A8,ale pak sem resil problem na te V8smicce v servise,kde sem delal brigadu a mesic to nikdo nemohl vyresit,proc to jede na 5 valcu. nakonec sem cely auto rozjel ja,ale odradilo me to:D 8 civek vscehny se menily a vyresilo to prd:D a pak sem to zvedl vymenil kotouce za 4 tis a zjistil,ze tece automat jak dunaj:D . tim se clovek pouci co si nekupovat
Vite co je problem? ze ja jezdim jen mesto a trate do 10 km a to me vsude davaji za zle,ze prej mam jezdit na kole,ale ja mam auto jako konicek urcite tomu rozumite. nejsu proste polykac kilometru. ted sem si nasel praci 25 km do domova a musim dojizdet aj autem,ale takove co by se vyplatilo sem nnasel:D musim kombinovat s busem jinak bych projel par tisic.
-
- Vůz: Volvo V60 Polestar (MY2013)
kedže sa tu už rieši V70... tak by som sa pripojil..
Viem že chcem V70 II generacie..kvoli nutnosti kombi.. AWD som vylučil... keby som chcel 4-kolku tak by som zautočil po niečom starom ako je AUDI 80 AVANT...
Ak by sa jednalo o dovoz... po zhliadnutí tej našej reg. dani mi pripadaju len dva modely...
V70 2.5tdi... a 2.4i 103kW 5-valec benzin...
Ak by sa jednalo o tunajší trh... tak tento výber rozšírim o 2.4i benzin 125kW verziu a 2.3i T5 (špička ladovca)
Tieto benzinove verzie pripadaju do uvahy ako prestavba na LPG...
U dieselovej verzie je to stari audi motor D5252T (2.5tdi) ... mám síce proti vw group averziu ale D5 ma odraduje s vyšími ser. nakladmi... ako su vstreky... čerpadlo.. turbo... a predca ten audi motor je stary dinosaurus.. a diely a pripadny servis bude lahší... a lacnejší kedže robím s tymito nepodarkami od VW v robote..
Naštastie ma to nikdy nepostrehlo veci ako turbo, vstreky či čerpadlo... (klop-klop na drevo pre istotu!)
Kedysi som mal ale len kratko v70 II 2.5tdi... a dynamika bola dobra... a aj v konečnom dôsledku aj spotreba...
D5 som nikdy nemal priležitost zažit... ale viem že zvukovy prejav je tichší a niekde som čítal že je to taky benzinovy diesel od volva...
Ale isto pred kupou asi porozmíšlam aj na D5.. ale len keby bola tu na SK... dovoz nie... (zasa sme u tej reg. dani..
)
U benzinu sa mi aj ta 140k ver. zdá byt ako zaujimava alternativa... s prestavbou na LPG... by ma mohly potom len trapit LAMBDA sondy.., cievky+sviečky a sem tam kus od kusu klapka...
Dalšie alternativy ako 2.4i 170k či T5 je len plus... (T5 som dohodil kamaratovy bola to S60 a par karat som s nou jazdil.. a jazdilo to velmi dobre a to som mal S80 T6)
Čo sa týka výbavi tak klima je samozrejma... dalej veci ako vyh.sedadla či BC je nutnost... Tempomat či predne hmlovky taktiež...
Čo som pozeral tak malo ktorá V70 II mala orig. tažne.. (aspon podla obrazkou a ta bublina dole pod naraznikom - krytka tažneho)
Tak isto par.senzory... ale tieto veci su banalita.. a da sa to dorobit...
Ale do prerabky vybavenia int. asi už nikdy viac...
Ešte som rozmýšlal nad V50 ale tam su naftove motory od PSA peugeot? a každy z nich ma ten blbý DPF... a benziny su malo...
A jednak V50 už neni volvo ... vraj to je prezlečeny Focus... a velkost kufra je dost menší než v70..
Viem že chcem V70 II generacie..kvoli nutnosti kombi.. AWD som vylučil... keby som chcel 4-kolku tak by som zautočil po niečom starom ako je AUDI 80 AVANT...
Ak by sa jednalo o dovoz... po zhliadnutí tej našej reg. dani mi pripadaju len dva modely...
V70 2.5tdi... a 2.4i 103kW 5-valec benzin...
Ak by sa jednalo o tunajší trh... tak tento výber rozšírim o 2.4i benzin 125kW verziu a 2.3i T5 (špička ladovca)
Tieto benzinove verzie pripadaju do uvahy ako prestavba na LPG...
U dieselovej verzie je to stari audi motor D5252T (2.5tdi) ... mám síce proti vw group averziu ale D5 ma odraduje s vyšími ser. nakladmi... ako su vstreky... čerpadlo.. turbo... a predca ten audi motor je stary dinosaurus.. a diely a pripadny servis bude lahší... a lacnejší kedže robím s tymito nepodarkami od VW v robote..
Naštastie ma to nikdy nepostrehlo veci ako turbo, vstreky či čerpadlo... (klop-klop na drevo pre istotu!)
Kedysi som mal ale len kratko v70 II 2.5tdi... a dynamika bola dobra... a aj v konečnom dôsledku aj spotreba...
D5 som nikdy nemal priležitost zažit... ale viem že zvukovy prejav je tichší a niekde som čítal že je to taky benzinovy diesel od volva...
Ale isto pred kupou asi porozmíšlam aj na D5.. ale len keby bola tu na SK... dovoz nie... (zasa sme u tej reg. dani..

U benzinu sa mi aj ta 140k ver. zdá byt ako zaujimava alternativa... s prestavbou na LPG... by ma mohly potom len trapit LAMBDA sondy.., cievky+sviečky a sem tam kus od kusu klapka...
Dalšie alternativy ako 2.4i 170k či T5 je len plus... (T5 som dohodil kamaratovy bola to S60 a par karat som s nou jazdil.. a jazdilo to velmi dobre a to som mal S80 T6)
Čo sa týka výbavi tak klima je samozrejma... dalej veci ako vyh.sedadla či BC je nutnost... Tempomat či predne hmlovky taktiež...
Čo som pozeral tak malo ktorá V70 II mala orig. tažne.. (aspon podla obrazkou a ta bublina dole pod naraznikom - krytka tažneho)
Tak isto par.senzory... ale tieto veci su banalita.. a da sa to dorobit...
Ale do prerabky vybavenia int. asi už nikdy viac...
Ešte som rozmýšlal nad V50 ale tam su naftove motory od PSA peugeot? a každy z nich ma ten blbý DPF... a benziny su malo...
A jednak V50 už neni volvo ... vraj to je prezlečeny Focus... a velkost kufra je dost menší než v70..
- Sponzor fóra
- Vůz: XC70 D5 151kw 2011
BaDDog:
ohledně té D5 ve smyslu "benzinový diesel" můžu říct, je to dost blízko. Zrovna jsem se vrátil z cesty 50 km s tátovo Lagunou 2.2 dci a je cítit ten velký rozdíl. Přitom kilowaty máme podobné.
S tou daní vás pěkně zařízli.
s 2.5D jsem neměl tu čest, takže nemám ani srovnání s D5, ale D5 jede ve V70 ukázkově. Dnes jsem jel do Prahy a to je vyloženě radost jezdit.
ohledně té D5 ve smyslu "benzinový diesel" můžu říct, je to dost blízko. Zrovna jsem se vrátil z cesty 50 km s tátovo Lagunou 2.2 dci a je cítit ten velký rozdíl. Přitom kilowaty máme podobné.
S tou daní vás pěkně zařízli.
s 2.5D jsem neměl tu čest, takže nemám ani srovnání s D5, ale D5 jede ve V70 ukázkově. Dnes jsem jel do Prahy a to je vyloženě radost jezdit.
ex. V70 D5 120kw, S60 2.4i LPG, V70 D5 136kW AWD, S80 D5 151kw
-
jako ja bych taky sel raci do rotacky. ja musim teda rict,ze CR u fiatu,ktery je tvurcem me nezklamal,kdybych do toho nelil bionaftu SM30 a dokonce fritovaci olej,tak sem neodpalil 3 DRV ventily s vtriky i cerpadlo to pochroustaly. nedavno sme to s kamosem rozebirali a v trubkach byly nanosy nejakeho sajrajtu,protoze me to protrhlo palivac. Tim chci rict,ze ta D5tka nekde do roku 2003 bude taky odolna jak prase. dale vstriky se nemusi menit staci repasovat zpusobem vymenou trysky,ktera se da sehnat za 1000 kc kus a v nahrade i za 600.cerpadlo se da repasovat za max 6 tis. neni to tak hrozne jak se zda,ale rotacka je rotacka. skoda jen,ze nema vetsi kroutak.
jinak u toho benzinu si myslim,ze volba toho 5 hrnku bez turba je taky celkem rozumna teda pro me urcite. ja se ted ak turbu chovam pekne za cely 4 roky co jezdim kratke trate po meste sem origo turbo neodpalil,ale stejne lepsi kdyz tam neni.
docela se ale hrosim tech 20 ventilu radeji bych 10v, protoze u blbeho 16v fiatu sem mel oci pro plac kdyz sem na 2 valcich mel polovicni tlaky a resil proc. a do toho cvakaly zdvihatka.
nedokazu si predstavit kolik musi stat repas takove volvo hlavy.. 20 tis??? jak na tom vubec ty motordy jsou se ztratou tlaku? nebivaji problemy s podpalenyma ventilama? co zdvihatka? maji ty motory vahadla? nejsou nachylne vacky? a co vyfukove parohy nepraskaji?budete se mi smat,ale me uz tohle vse podkalo. do toho jeste tekouci vstriky
jinak u toho benzinu si myslim,ze volba toho 5 hrnku bez turba je taky celkem rozumna teda pro me urcite. ja se ted ak turbu chovam pekne za cely 4 roky co jezdim kratke trate po meste sem origo turbo neodpalil,ale stejne lepsi kdyz tam neni.
docela se ale hrosim tech 20 ventilu radeji bych 10v, protoze u blbeho 16v fiatu sem mel oci pro plac kdyz sem na 2 valcich mel polovicni tlaky a resil proc. a do toho cvakaly zdvihatka.
nedokazu si predstavit kolik musi stat repas takove volvo hlavy.. 20 tis??? jak na tom vubec ty motordy jsou se ztratou tlaku? nebivaji problemy s podpalenyma ventilama? co zdvihatka? maji ty motory vahadla? nejsou nachylne vacky? a co vyfukove parohy nepraskaji?budete se mi smat,ale me uz tohle vse podkalo. do toho jeste tekouci vstriky
-
- Vůz: Peugeot 406 2.0 Hdi Break
zdravim po delsi dobe
nebyl jste se nekdo podivat na tohle auto ?
http://auto.bazos.cz/inzerat/21026988/Volvo-V70-24D-Geartronic-EDITION.php

nebyl jste se nekdo podivat na tohle auto ?
http://auto.bazos.cz/inzerat/21026988/Volvo-V70-24D-Geartronic-EDITION.php
Teprve hledam tu pravou.... V70 II, D5, automat :-))
-
- Vůz: Volvo V60 Polestar (MY2013)
Pekna... ale nemas za tie peniaze uz v70III?
jqa sem dneska vlezl do bazaru a hledal neco pro me:D prvni pohled - porsche, dalsi RS4 a pak A8 si rikam to su asi blbe,ale nakonec vzadu byly dostupenjsi auta a bylo tam podobny volv rok 2007 za 190. docela zajimavy,ze 2003jky se prodavaji kolem 130-170 a za 190 je o 4 roky mladsi?
-
V
To je celkem jasné, v roce 2005 nebo 2006 byl provedeny facelift, tak proto ten skok v ceně.
ondik007 píše: docela zajimavy,ze 2003jky se prodavaji kolem 130-170 a za 190 je o 4 roky mladsi?
To je celkem jasné, v roce 2005 nebo 2006 byl provedeny facelift, tak proto ten skok v ceně.
Bylo: VolvoXC90 MY2007 AT 3.2 , Citroën C6 3.0I V6 MY2007AT, Saab 900Turbo, Saab 9-5 2.0t, Peugeot 407 Coupé, Mitsubishi Galant V6, Fiat Stilo 1.6, Peugeot 406 2.0i
-
Neznáte nekdo tohle auto,alebo neboli ste to kouknout?
http://auto.bazos.cz/inzerat/20992322/Volvo-V70.php
Díky
http://auto.bazos.cz/inzerat/20992322/Volvo-V70.php
Díky
ja to myslel naopak. ze to je rpave silene levny. jasne je to bazar bude to mit milion najeto,ale jak muzou chtit lidi za stejny auto z roku 2003 160? kdyz ma najeto 320
-
https://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo/v70/11034468?goFrom=list
hele uz mi ho zlevnujou:D 11 tis dole. asi nekdo prisel na nejaky zavady. nebo jina moznost ted auto stoji na plechach,tak mozna ty litaky za tech 10 strelili.
hele uz mi ho zlevnujou:D 11 tis dole. asi nekdo prisel na nejaky zavady. nebo jina moznost ted auto stoji na plechach,tak mozna ty litaky za tech 10 strelili.
-
- Sponzor fóra
nebyl. ale tohodle bazarníka sleduju a má v nabídce slušný autaJord píše:nebyl se někdo dívat? http://auto.bazos.cz/inzerat/20980214/Volvo-S60-24-D5-120kw-LIMITED-EDITION.php
-
- Vůz: Octavia 1.9Tdi 4x4
Ahoj, chtěl jsem se zeptat na S80 první generace s motorem T6...hledám už dlouho, ale stále nic rozumného dovoz z Itálie se bojim a dovoz ze severu je dosti drahý. Když už najdu tak ma najezd přes 300tisíc a dosti se toho bojím, je pravda že hledám jako druhé vozidlo pro moje potěšení,ale nerad bych koupil vrak do kterého budu jen investovat. Poradíte mi čeho se vyvarovat nebo na koho bych se mohl obrátit s dovozem a případným servisem mockrát vám děkuji. Tomáš
-
- Sponzor fóra
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=54&t=34383&hilit=pasttomscan píše:Ahoj, chtěl jsem se zeptat na S80 první generace s motorem T6...hledám už dlouho, ale stále nic rozumného dovoz z Itálie se bojim a dovoz ze severu je dosti drahý. Když už najdu tak ma najezd přes 300tisíc a dosti se toho bojím, je pravda že hledám jako druhé vozidlo pro moje potěšení,ale nerad bych koupil vrak do kterého budu jen investovat. Poradíte mi čeho se vyvarovat nebo na koho bych se mohl obrátit s dovozem a případným servisem mockrát vám děkuji. Tomáš
-
- Vůz: Octavia 1.9Tdi 4x4
díky tohle jsem už pročítal a dost lidí mě už od toho varovalo ale posledních 5let se dost motám po švédsku a tahle motorizace byla velmi oblíbená a dosti viditelná zvláště více na severu i když dnes švédové více přecházejí na naftu. Myslel jsem že pravidelný servis a pravdivé km nájezdy s vyšší pořizovací cenu by mohlo byt auto spolehlivější ale cena přes 250tisic peněz za jetou s80 I.generace mě příjde dosti vysoká a naše S80 které se oběvují v bazarech jsou většinou ve stavu šrotu za pár korun a tomu i odpovídá investice.
Koukám že tedy spíše převládá pro tuto motorizaci negativní příspěvky a dojmy. Tak to je pro mě velmi špatná informace o tomto vozidle už dlouho sním a pomalu zjištuji že to je pouze jen sen.
Koukám že tedy spíše převládá pro tuto motorizaci negativní příspěvky a dojmy. Tak to je pro mě velmi špatná informace o tomto vozidle už dlouho sním a pomalu zjištuji že to je pouze jen sen.