Líbí se mi jak si psal, že si děláš radost hodinkama namísto autmartines píše: Fotka nebyla úplně dobrá a když jsem jí zmenšoval, ještě se degradovala víc.Pokud bude čas, pokusím se udělat lepší fotky. A ano, jsou to PO

Líbí se mi jak si psal, že si děláš radost hodinkama namísto autmartines píše: Fotka nebyla úplně dobrá a když jsem jí zmenšoval, ještě se degradovala víc.Pokud bude čas, pokusím se udělat lepší fotky. A ano, jsou to PO
Ale zase si jich můžeš vzít najednou víc, ale dvě auta najednou neuřídíšLukášM píše:Líbí se mi jak si psal, že si děláš radost hodinkama namísto autmartines píše: Fotka nebyla úplně dobrá a když jsem jí zmenšoval, ještě se degradovala víc.Pokud bude čas, pokusím se udělat lepší fotky. A ano, jsou to POJá to měl taky tak, ale nějak se mi na hodinkách špatně jezdí
to je sice pravda ale prakticky pro mě nepoužitelné. Nikdy bych si na sebe nevzal dvoje hodinky, bych si připadal jako pouliční prodejceTom480 píše:Ale zase si jich můžeš vzít najednou víc, ale dvě auta najednou neuřídíš
tomas-x píše:dnes ráno jsem si všiml, že se mi někde povedlo ztratit korunku na seřizování času (červeně na obrázku). asi jsem ji málo dotáhl a vyšrubovala se. myslíte, že to bude umět sehnat nějaké obyčejné hodinářství nebo spíš hledat autorizovaný servis casio?
to máš pravdu, obecně se dělí snad na tři skupiny přičemž ta nejlepší používá švýcarský strojky ETA. Už i na chronofóru byla diskuze kdy mají problém někteří znalejší rozeznat repliku od originálu zvláště pokud nemáš v ruce právě ten originál (v tomto případě se jednalo o Rolexy)zorg1 píše:to je tvoj nazor, netvrdím tým že mám nejaké repliky, lebo nemám, ale nieje pravda že sú vsetky nekvalitne.
Nádherné hodinky prajem Ti ich nech dlho slúžia....martines píše:to máš pravdu, obecně se dělí snad na tři skupiny přičemž ta nejlepší používá švýcarský strojky ETA. Už i na chronofóru byla diskuze kdy mají někteří znalejší rozeznat repliku od originálu zvláště pokud nemáš v ruce právě ten originál (v tomto případě se jednalo o Rolexy)zorg1 píše:to je tvoj nazor, netvrdím tým že mám nejaké repliky, lebo nemám, ale nieje pravda že sú vsetky nekvalitne.
Rustan píše:Taky preferuji mechaniku. Tyto hodinky uz maji za sebou nekolikalete kazdodenni noseni a porad jsou presne. Ocenuji kvalitni materialy a vyhotoveni. Nejslabsim clankem je reminek z teleci kuze.
podívej se zde taky jsem vznesl svoje požadavky.Určitě se najde někdo kdo ti k tomu něco řekne nebo se podívej do chlubírny a tam si najdi ty svoje.Roger píše: Nema tu nekdo zkusenosti s titanovymi nebo keramickymi hodinami, napr> Rado nebo trebas Rodania?
Vzhledem k tomu, že se známe, nehodlám z Tebe veřejně dělat blbce a navíc to sem nepatří, máš soukromou zprávu....Lachtan píše:Ale hlavně se tam nechlub, že znáš někoho, kdo sbírá fejkové hodinky, takové tam žerou zaživa
Diky, napr. o RADO Diamstar se tam mluvi s velkym respektem - zajimave a hlavne normalnim nosenim neznicitelne, neposkrabatelne hodinky...a to za rozumnou cenu v porovnani treba s IWC.
ono už je to pak jen o prestiži daný značky. Z IWC si sednou lidi na prdel ale z RADO už tolik lidí ne.Roger píše:...a to za rozumnou cenu v porovnani treba s IWC.
Tohle je sakra dobrá rada nad zlatomartines píše:...Radím ti ale ,přečti si to co potřebuješ a moc se tam nezdržuj nebo tě to bude stát balík za hodinky co si ani nechtěl![]()
![]()
a já jsem zase v řitiLachtan píše: Naštěstí jsem z toho včas "zdrhnul", ale i tak jsem v hodinkách za x-desítek KKč
Uživatelé procházející toto fórum: Punkexploited