Rozlepit voči, nasednout, dojet na benzinku, cígo a káva, případně nějaká bagetka xnídani a hurá s plnou dál...

to je v pořádku, ale přesto, nechce se mi vysvětlovat důvody ale podmínky musí být dodrženy:
 to je v pořádku, ale přesto, nechce se mi vysvětlovat důvody ale podmínky musí být dodrženy: 
 já jsem celkem ještě v limituLukaso píše:Pánové, koukám, že jste se rozvášnilito je v pořádku, ale přesto, nechce se mi vysvětlovat důvody ale podmínky musí být dodrženy:
Stáří max 1,2 roky, při malým nájezdu ( předváděčka atd by i 3 roky šli zkousnout )
Najeto do 50 tkm
Automatická převodovka

ok tobě bych vytknul...martines píše:já jsem celkem ještě v limitu
 že je to už uplně nesmyslnej benzín
 že je to už uplně nesmyslnej benzín  a hlavně nelze odečíst DPH, což jsou vyhozený peníze, ale i tak díky
 a hlavně nelze odečíst DPH, což jsou vyhozený peníze, ale i tak díky 

Já to tak udělal a je pozdě na nějaký litování.
 Já to tak udělal a je pozdě na nějaký litování. 

za kolik jezdis?lumiere.c píše:Vždy si chtěl 80 co já vím,tak neřeš kraviny jako je spotřeba a běž do ní.Já to tak udělal a je pozdě na nějaký litování.

Dálnice 8,5 - 9,5,Praha 11-12tymon píše:za kolik jezdis?lumiere.c píše:Vždy si chtěl 80 co já vím,tak neřeš kraviny jako je spotřeba a běž do ní.Já to tak udělal a je pozdě na nějaký litování.

Volvo V90 D4 140kW, MY19, Inscription
  Volvo V90 D4 140kW, MY19, Inscription Tiger S 7kW MY25
  Tiger S 7kW MY25 V90 D3 ;
  V90 D3 ;  V70 D4 ;
 V70 D4 ;  S80 3,2 LPG
 S80 3,2 LPG 

a už je to tady zas!
 a už je to tady zas! 
 blbost. na ty dlouhý štreky je lepší sedan, kvůli aerodynamice. deutsche autobahntymon píše:jestli budes jezdit prevazne dalnici a prumerne 140/h, tak bych z rozumoveho hlediska pri najezdu 100tkm/rok bral V70 D5 AWD
)

lumiere.c píše:Dálnice 8,5 - 9,5,Praha 11-12

navíc je to i součás reprezentace. určitě sedan
 navíc je to i součás reprezentace. určitě sedan nehodlám 100 tkm ročně řadit, opravdu ne
 nehodlám 100 tkm ročně řadit, opravdu ne  automat
 automat )) jinak máš pravdu, záruka atp. určitě dobrý
)) jinak máš pravdu, záruka atp. určitě dobrý 
 Uživatelé procházející toto fórum: Tom0, tomsi