zakladam toto vlakno aby ste sa vyjadrili, uz nieco citam na nete,ale predsa zaujima ma aj Vas nazor.mozno niektori mate uz nejaku skusenost z praxe atd.mozno budete vediet aj nieco doporucit. uvidime

takze moja predstava je docielit trochu tuhsiu jazdu,aby to dobre drzalo v zakrutach a pri roznych manevroch.(lebo pri tomto podvozku sa obavam,ze sa normalne prevratim

docital som sa:
-znizenie auta ( myslim,ze len tak halabala rezat pruziny samodomo je nevhodne! co tak lowering kit?)
- vymena tlmicov ( ake? asi skor nejake plyno-kvapalinove..niesom si isty ci bude nutny az taky extrem ako bilstein b6/nejake koni atd.. tie mi pridu uz fakt moc sportove)
- vzpery tlmicov?! ( ma to nejaky ucinok?)
- hrubsie stabilizatory?
este nieco?!
nejake tlmice doma uz mam: 1ks predna napln/partona Gabriel(sh*t! proste mal som to k autu ako ND/nemienim to pouzit) dalej celu sadu z 244 (monroe sensatrac+origo pruziny/repas?!,ale bojim sa ze je to presne to co nechcem- jazda ala velka lod) a nakoniec toto leto som este nemal ponatia ze co a ako a podarilo sa mi uskutocnit ,,dobru kupu´´ novu sadu zadnych tlmicov monroe radialmatic za asi 30-40 eur za oba( uz si to presne nepamatam,ale asi ani to nieje to co chcem)..