Díky, D.
neber moc v potaz co tam píše Frantík, je to takovej trošku high end šulin a nic pod 100000kč mu nevoní.Švéd píše:Díky za post! Tak to ne-e. Vypadají hezky, ale to je tedy asi tak vše...
Díky, D.
Proto píšu, že nemusej bejt až tak špatný. Já mám hodinky Boccia Titanium, který jsem kupoval před 6 lety za cca 3.000,- Kč. Taky to není žádná super značka, ale jsou celotitanový a rozejdou se tak o 1s za půl roku, takže jsem maximálně spokojen. Za tu dobu jsem jen jednou měnil baterku a jinak nic.martines píše:neber moc v potaz co tam píše Frantík, je to takovej trošku high end šulin a nic pod 100000kč mu nevoní.Švéd píše:Díky za post! Tak to ne-e. Vypadají hezky, ale to je tedy asi tak vše...
Díky, D.
P.S. hoď odkaz, jestli mᚊvéd píše:Poskytne tu někdo reference, případně má někdo hodinky značky PARNIS? Zaujaly mne u nich dva modely.
Díky, D.
hmmm, tak na "originály" si ale budeš muset našetřit trochu víc.Švéd píše:Majtinek: jasně tady jsou: http://www.abtulip.com/boty/vojenske-hodinky-letecke-hodinky/extra-velke-vojenske-naramkove-hodinky-military-pilot-mechanicke-hodinky-parnis-black-automatic-tank.html
Ty druhé jsem ztratil, ale jsou jim dost podobné.... Hodně se mi líbí styl Panerai, je to v tomto stylu...
Martines: neberu ho nijak vážně, spíš mi jde o to, že jsem myslel, že se jedná o nějakou "no-name" značku, ale k hodinkám z Asie mám trochu odpor(vyjma JPN). A obecně moc nemusím repliky. Originál je vždy jen jeden.
D.
to je ale jiná ligamartines píše:když už jsme u těch hodinek, taky jsem si jedny pořídil
auta už tak nějak netoužím kupovat, tak si kompenzuju radost jinakmajtinek píše: to je ale jiná liga
Tohle jsem nepřímo psal nahoře. Hodinky pěkný, ale COPYRIGHT taky podporovat nechci...::Philip::.. píše:Design nekterych modelu PARNIS je vskutku pekny, ale porad bojuji se skutecnosti timto podporovat kopirovani Cinanu......
Ale faktem je, že vypadají hooodně dobře. Můj sen - Breitling Navitimer na kovovém pásku. Než si koupit FAKE, raději nic...::Philip::.. píše:Takze zustavam u Svycarskych kousku i za vyssi cenu.
PS: PARNIS dle referenci je co kus to original a kvalita dost osciluje...
to neříkej ani ze srandy, průměr 45,4mm, ty fakt malý nejsou.Švéd píše:
Martines:Na můj vkus docela malé, ale hezké.
D.
teď jsem koukal na tvůj odkaz na ty vojenský 50mm, to je nálož jako blázen, ty si normálně XXL-istaŠvéd píše:Jak jsem psal, mám rád velké masivní hodinky typu Breitling. Čili psal jsem to v tomto měřítku.
BTW - to máš od novoty nebo zánovní?
D.
Inak pekná replika... AAA kvalita..martines píše:když už jsme u těch hodinek, taky jsem si jedny pořídil
podle čeho soudíš?zorg1 píše: Inak pekná replika... AAA kvalita..
Fotka nebyla úplně dobrá a když jsem jí zmenšoval, ještě se degradovala víc.Pokud bude čas, pokusím se udělat lepší fotky. A ano, jsou to POLukášM píše:Ta fotka působí zvláštně a rozmazaně...
Uživatelé procházející toto fórum: yebat