kdyby se to rozebíralo tak já bych vzal dveře u řidiče a ani bych nemusel lakovat

skoro stejné jsem koupil za 50 T (300 000 T, automat, 2001, s tím ze jsem měl jistotu že to není kradené, zbořené,stočené )nejdříve jsem se drbal za uchem jestli jsem udělal dobře, potřebovali jsem druhé auto pro žínku na pojezdy (školka, kroužky, nákupy, 50 km po D1 na chalupu) ale to není zrovna charakteristické využítí pro T5 ....
Nicméně i když jsme do toho dali dalších 30 (serviska při 300, nové rozvody, nový olej do automatu, 2x silentbloky atd...) tak mi přirostlo k srdci a jezdil bych s ním pořád, ale ta spotřeba po Praze mně v tom brzdí ....
Žínka do mne pořád hučí, že chtěla Galaxy, Sharana, S+maxe a místo toho má T5

)) Ted když viděla na mikuláškým srazu ty kombíky tak by zase chtěla alespoň V70 když už kombi... ale já mám jasno s60 to jistí a pokud V70 tak jedině s LPG a jako 3 auto do rodiny

)))
1) Ochcávka kombi s LPG do práce a po Praze
2) s60 T5 pro Taťku na spanilé jízdy po dalnici o víkendech
3) V70 s LPG pro zbytek rodinky na jejich spanilé jízdy + na hory, k mořu atd... (tak mi jen chybí nějakou rozumnou sehnat Nejlépe LPG, manuál, do 300 T, cca 10 let a zbytek je asi jedno za kolik by se taková dala sehnat ???