To je sada barevnýho spreje a bezbarvýhodaawid píše:takmě ta randa přijde na cca 1500 když si to cáknu sám
kryt jeza 900 a barva za 500
cáknutej kryt je z 3500,-![]()
myslíte, že bude stačit ta barva, nebo to bude chtít vzít ještě bezbarvým lakem?

To je sada barevnýho spreje a bezbarvýhodaawid píše:takmě ta randa přijde na cca 1500 když si to cáknu sám
myslíte, že bude stačit ta barva, nebo to bude chtít vzít ještě bezbarvým lakem?
já to mám taky objednaný v průhonicích, ale cena je nějaký pěikiloLibiczka píše:To je sada barevnýho spreje a bezbarvýhodaawid píše:takmě ta randa přijde na cca 1500 když si to cáknu sám
myslíte, že bude stačit ta barva, nebo to bude chtít vzít ještě bezbarvým lakem?Mě za to ale účtovali myslím 402,- v Auto Průhonice.
Libiczka píše:A nechceš se na ten kryt zeptat na vrakáči? Třeba Audivolvo.cz by ho mohli mít. Sprejovat je to nejlepší asi po tenoučkejch vrstvách, klidně 10 vrstev nebo víc. Prostě to jen trochu poprášit, chvilku nechat a pak další. V nějakým bezprašným prostředí
jj pod barvu by měl vždy přijít pimer,ale jestli jsem to pochopil správně, už by to mělo být připravený na lak -- tzn ten primer by tam měl být už. uvidímKuko28 píše:bezbarevným lakem bych to nakonec určitě zafixoval. jestli to dávají v sadě barva+lak podobně jako ty malé lahvičky s barvou na opravu škrábanců, tak je to ideální.
otázka je spíš, jestli ještě nedát pod barvu něco - doporučují se různé prvotní nástřiky speciálním matrošem, aby to na tom plastu drželo a po. Já osobně když jsem stříkal nějaké plasty z auta tak jsem to nikdy nedával, jen barvu - hodně slabých vrstev, a nakonec lak
Sice to nesouvisí s Volvem, ale taky jsem teď viděl u nás několik aut s ukradeným krytem. Ale třeba jen jeden, ne oba ... zakázka? nebo sport?daawid píše:mimochodem, jak se postupně ukazuje, tak ukradených kytů zrcátek je v poslední době více
náhoda, nebo .... ?
flaksy píše:Sice to nesouvisí s Volvem, ale taky jsem teď viděl u nás několik aut s ukradeným krytem. Ale třeba jen jeden, ne oba ... zakázka? nebo sport?daawid píše:mimochodem, jak se postupně ukazuje, tak ukradených kytů zrcátek je v poslední době více
náhoda, nebo .... ?
metju píše:Máš to hezkýještě přezout na nějaký fešný letní...
Co, řekl tady někdo Chodov ?
Copak copak?? Jakpak se projevovala závada? A dopln foto interieru čoveče:-))daawid píše:update
12.4.2013
vyměněno palivové čerpadlo
vyčištěna škrtící klapka
nový SW škrtící klapky (SW upgrade ECM + ETM)
vše u marry
zítra nainstaluju vzpěry do kufru - lehce použité, ale plně funkční a neponičené
jinak velké díky marrovi - i když byl zahlcen prací, tak mi to udělal za den a samozřejmě na jedničku
A nahrával si to pres imageshack? už tam fotky asi 2 roky a furt tam sou:-)daawid píše:závada se projevovala viz
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=54&t=39664
foto interiéru bylo, ale zase asi vypršela platnost fotek * to by to sem člověk nahrával každej měsíc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé