raolsa píše:Pěkný vozítko. Ještě nahoď nějaký fotky interiéru.
![]()
Ta barva je mi nějak povědomá, jaký máš číslo?
jj máš pravduwickey píše:vsadim se, ze mas made in Gent, BEL
v každý mototechně máš na výběr z mnoha plastíků za pár kačekdaawid píše:dneska v autorizáku zakoupeny chybějící "nejtky" - horní uchycení nárazníku ke kastli á 52Kč
jako není to žádná pálka, ale 52Kč za kousíček plastu je fakt mazec
no jo no, to sem nevědělhayney píše:v každý mototechně máš na výběr z mnoha plastíků za pár kačekdaawid píše:dneska v autorizáku zakoupeny chybějící "nejtky" - horní uchycení nárazníku ke kastli á 52Kč
jako není to žádná pálka, ale 52Kč za kousíček plastu je fakt mazec
Jsou to originál Volvo, jménem Tethys, 7,5x17"3m3 píše:Ty letni kola sou pekny,
co je to za rozmer a jak se jmenujou?
Nedrou ti pri plnym rejdu o podbehy?
3m3 píše:Ty letni kola sou pekny,
co je to za rozmer a jak se jmenujou?
Nedrou ti pri plnym rejdu o podbehy?
Dony píše:Lidi jsou svině, ja vždycky trnu, když mám nekde nechat auto bez dozoru..... Ješte když jsem měl Cali, tak mi nakej chudák ukradl zadní sterač
Jó, mě někdo minulej tejden poškrábal kapotu, kterou sem nechal přelakovat cca 2 měsíce zpátky kvůli škrábancům se kterýma sem to již koupildaawid píše: hlavně ten vos.r s tím koupit novej, ideálně stejně barevnej, nebo to pak nechat stříkat !!!
jako já jsem z prahy zvyklej na kdeco, ale tohle sem fakt nečekal !!!
Libiczka píše:Jó, mě někdo minulej tejden poškrábal kapotu, kterou sem nechal přelakovat cca 2 měsíce zpátky kvůli škrábancům se kterýma sem to již koupildaawid píše: hlavně ten vos.r s tím koupit novej, ideálně stejně barevnej, nebo to pak nechat stříkat !!!
jako já jsem z prahy zvyklej na kdeco, ale tohle sem fakt nečekal !!!
A upozorňuju, že mám stejnou barvu jako ty a kryt zrcátka jsem ti nevzal já. Kód barvy je 446, ten novej kryt si zvládneš nalakovat sprejem co maj ve Volvu za 400.
Uživatelé procházející toto fórum: Macek2