A kdes pořídil?koch píše:levý - 600mm, nejlepe s kridylkem
pravý - 550mm zahnutý (tzv. banán) nebo 530mm rovný
jo a ja koupil champion a po roku stiraji stale jako nove...
mal som na 60 swf a dal som swf.da sa kupit specialne set na volvo, kde su obidva. cenovka asi 490.. a no problemo. na takychto veciach rovnako ako na pneu sa neda setrit...potrebujes vidiet a udrzat sa na ceste.to je zaklad.koch píše:ja koupil v auto stangl...
levy 600mm a pravy rovny 530mm... dal jsem za to snad kolem 5 stovek - obycejne championy, prodavaji se na kusy... mam to dokonce bez kridylek, pri cca 130 uz to ale pri stirani nedela dobre, doporucuji (a dalsi sadu kupuju) tedy ten levy sterac s pritlacnym kridylkem...
jinak klidne sezenes dobre sterace v techto rozmerech kdekoliv... autokelly, makro, jakykoliv shop se steracema... jinak brat champion, valeo, bosch, swf... proste znacky co to delat umi, ne levne nahrazky...
jo a vysrat se na ruzne aeroflexy a jine podobne bezraminkove sracky.... je to uplna draha zbytecnost a blbost...
daj odkaz na ty swf... kuknem aj na to...johnyS60 píše:mal som na 60 swf a dal som swf.da sa kupit specialne set na volvo, kde su obidva. cenovka asi 490.. a no problemo. na takychto veciach rovnako ako na pneu sa neda setrit...potrebujes vidiet a udrzat sa na ceste.to je zaklad.koch píše:ja koupil v auto stangl...
levy 600mm a pravy rovny 530mm... dal jsem za to snad kolem 5 stovek - obycejne championy, prodavaji se na kusy... mam to dokonce bez kridylek, pri cca 130 uz to ale pri stirani nedela dobre, doporucuji (a dalsi sadu kupuju) tedy ten levy sterac s pritlacnym kridylkem...
jinak klidne sezenes dobre sterace v techto rozmerech kdekoliv... autokelly, makro, jakykoliv shop se steracema... jinak brat champion, valeo, bosch, swf... proste znacky co to delat umi, ne levne nahrazky...
jo a vysrat se na ruzne aeroflexy a jine podobne bezraminkove sracky.... je to uplna draha zbytecnost a blbost...
ja som to kupoval v elite. tam mi chlap poradil ze tieto su spicka. mal tam aj champion a bosch. inak ja mam championy na druhych autach a pohoda. spokojnost.raz som nudzove kupil tesco **** a po 2 tyzdnoch som to vyhodil. piskalo to a nestieralo nic. a este mi zostalo grafitom zasrate okno...koch píše:daj odkaz na ty swf... kuknem aj na to...johnyS60 píše: mal som na 60 swf a dal som swf.da sa kupit specialne set na volvo, kde su obidva. cenovka asi 490.. a no problemo. na takychto veciach rovnako ako na pneu sa neda setrit...potrebujes vidiet a udrzat sa na ceste.to je zaklad.
inak skutocne cumim... tie obycajne championy mam na aute rok a tie stierace zotieraju rovnako ako v den kedy som ich tam nasadil!!!
Já bych taky poprosil o odkaz na SWF...koch píše:daj odkaz na ty swf... kuknem aj na to...
no SWF mi vydrzeli neco malo pres roklookass_V70 píše:Já bych taky poprosil o odkaz na SWF...koch píše:daj odkaz na ty swf... kuknem aj na to...
Určitě půjdou koupit nějaky aerotwiny (banány) trochu kvalitní tak za 350-500 kousek co to vydrží nevim. Já když jsem bral v Německu ve Volvu v Lindau V70-ku tak tam předemnu nasadili novy stěrače i ten zadní a mám ji skoro 6 let a 90tkm a pořád v pohodě.kluk1 píše:Tak originály, 1600to mě zase pobavili kluci ve volvu
Zkoušel jsem do fatů už 3 typy gumiček (36 -49 Kč za pár) Ale stále to není ono...černé vržou...nějaký typ? Flaty z globusu asi nepůjdou nasadit díky atypickému konci ramínka, nebo se pletu?
Díky za tipy chlapi
650,- v elitu není až tak moc....ok2ucx píše:Originál sada Bosch Aerotwin A966S
Absolutně bez konkurence. Už je mám na autě 24. měsíc a klidně by ještě nějaký pátek vydržely. Ovšem ceny v Česku i tak nejdou adekvátní. V DE je to lepší.
P.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]