Uz asi mesic nosim v hlave tuhle barvu, ted jsem ji zkusil v PS na necisto nahodit, ale komu jsem to ukazal, nikomu se to nelibi Chtel bych proto poprosit nezaujate publikum, ktere auto nezna tak jak je ted o nazor. Polepit na modro ci nepolepit na modro?
záleží komu se má auto líbit - tobě, tvému okolí, nebo volvokomunitě příp. až znalcům? Odpovědi u okolí už znáš, a volvokomunita není nezaujatá skupina
za mně - na průměrnej motor (škarohlídi budou psát něco o slabým motoru), byť s čipem, cpát ultimátní barvu, to je trochu švindl. Polestar podle mně patří jen na motorovou špičku. Na druhou stranu, neznat polestar, přijde mi ta barva sama o sobě pěkně sportovní a klidně bych ji tam dal, líbí se mi to ) pokud za to chceš dát ty prachy...
Polestar Rebel Blue vlastnost tehle barvy je, ze se hodi spis na futuristicky nebo sportove ladene modely s vylucne grafitovyma kolama kde podtrhne krivky. Ackoli to pres PS vypada cool a odstin zacina byt ted diky Volvu a MB opet moderni, na seriovem aute konzervativnich tvaru muze pusobit obavam se tuctove az lacine, jako je to treba u Fiatu Panda kde je tahle barva po bile hned druha v zakladu, ale proti gustu zadna.. kdyz uz nutne Blue tak spis Laser Blue. Chtel si vedet nazor. Treba me ted kucii prevalcuji
Osobně bych volil takovou tu jasnou oranžovou (s černými koly prostě bomba ). Ale pokud by to v reálnu vypadalo jako na této fotomontáži, tak by to bylo super a za mě palec nahoru
Farba by vcelku šla, ale nesedí mi na aute v tejte podobe. [turbobricks vložka] Chcelo by to položiť o dosť nižšie a vačšie kolesá minimálne, ideálne aj eRkový spojler dozadu. Potom by to bolo asi hodne pekné.
MarekV píše:tu je este pre predstavu obdboba safrona na S60R
_________________ ehm, Golf...
ex 940SE B200FT '92, 480S 2.0 '94
chlopi ale polestar rebel blue je podstatne svetlejsia ako tie modre co postujete, tie tahaju viac do Navy alebo Laseru. Ford ma dokonca tych modrych odtienov vo vzorkovniku cez 30 Rebel blue je svetlo-syto-modra, myslim ze to je zamer autora.
Koho auto toho věc ale myslím, že třeba ta oranžová je naprosto úžasná ... a ještě ta fólie ochrání původní lak / kastli. Takže pokud na to člověk má, proč ne
ja mam za to ze nektere odstiny se k jistym autam proste hodi vic a k jinym mene, jiste je to jen muj subjektivni nazor a snazim si namluvit ze to neni jenom sila zvyku ale konkretne tyhle dve se mi zamlouvaj vic dle teamu designeru automobilky nez takhle vobracene, stejne Rebel Blue, i kdyz nazivo to muze byt jinak, k saffronu mi ale obliny moc nešmakují
srry, ale je to hnusný osuhlasím z Wiktorem, je to hold tak, že barav se míchá na konkrétní tip. Všechno ostatní nutně MUSÍ vypadat jako bastl. Ale tak samozřejmě - věc každého soudruha.
Dekuju vsem za nazory. Inspiraci byla opravdu rebel blue i kdyz bylo tezke ji trefit, protoze na kazde fotce vypada trochu jinak. Vybral tu ktera se mi zdala nejlepsi a byla nejpodobnejsi folii co se da sehnat. Co se tyce list, kdyz jsem je nechal cerne nevypadalo to dobre. Co se tyce kol tak uz je nemam. Ted mam stribrne zimni tethys, takze bych je musel prebarvit na tmavo, aby to k te modre slo.
Proc to chci vubec polepovat. Potrebuju si to vyzkouset, jak to pujde a jestli to mam zaradit mezi sve sluzby. Kdyz uz to polepim, par mesicu to tam necham, ale asi zvolim na zkousku nejakou mene vyraznou barvu, protoze se o te modre fakt nemuzu rozhodnout.