Ubytování:
1 x 2lůžka J.Třeček + 1
1 x 3lůžka Katty + Mates + Lucka
1 x 3lůžka Honza + 1
1 x 4lůžka
1 x 4lůžka Davidián + 1 , Čeho + 1
1 x 4lůžka Švícko + 3
1 x 5lůžko Yoby,Van Tomas, Milan, vityjan , Klárka
To je pravda, předsedoJana N.-Blondýna píše:Prosím po loňské zkušenosti žádnou chatu nepřiobjednávat. Doobsadit pouze Penzion Kobr. Loni byly dle předběžného zájmu chaty 3, pak s bídou obsazena 1. Prosím dopsat Milana Kubíčka.
pokud to Klárce nebude vadit?tak není asi problémvityjan píše:Ja bych se s Klarkou přidal, ale panskej pokoj by uz nebyl panskej.
no to jsem zvědav?vityjan píše:Prej 4 chlapy pro sebe jeste nemelatakže to zvládne
Jo,možnost tu byla v loni tak jsem zamluvil dvě chaty,a dopadlo to jak to dopadlo ,ze 45ti lidí přijelo 23pekelnik píše:a pokud bude chtí přijet někdo další, tak je možnost jaká? stan a spaní v autě předem vylučuji
To je pravda Ondro ,dávat sem obsazený sraz je trochu hloupost ale musím, třeba se někdo ujme jiné chaty a postará se o vše,(budem jedině rádi) pokud bude zájem a asi je ,ale to si někdo musí vzít na povel jiný,nemohu být zodpovědný za činost v chatě a s tím spojené věci ve které nebudu a bude třeba ještě vzdálená,bohužel každá chata má nějakou kapacitu na ubytování ,stravu a možná i na parkování ,chat v Krkonoších je dost,a záloha? ,mám s ní ale špatnou zkušenost,raději jsem pro lidi na které se mohu spolehnout a věřím jim,setkal jsem se již několikrát že jsem ji vracel abych tady nečetl potom že jsem někoho okrad,to mě za to nestojí,je třeba si příště pořádně promyslet jestli vlastně pojedu a nebo nepojedu a jestli mě náhodou něco nehrozí ze strany třeba zaměstnavatele atd.,každý musí vědět jaké má možnosti a povinosti ,to že je to takto nastavený,jak si to lidi udělaj tak to maj a mě to tak vyhovuje.Dál se k tomu nebudu vyjadřovat.Ondra. píše:záloha je řešení.... Neříkám teď od stolu že bych na 100% přijel ale prezentovat tu sraz kde jsou volný dvě místa může pár lidí který ty akce měli rádi možná rozlobit.
Když nevím, tak raději neslibuji, samozřejmě, že až bude chvilka, tak se určitě někde vokážu. Užijte si Krkonoše!Jana N.-Blondýna píše:Díky za pochvalu. A mimochodem kde jsi byl teď, když byl sraz v Kletečné? Moc jsme si to z většiny užili! Škoda! Tak jindy!
Tak bohužel musím zrušit naší účast,je volný jeden čtyřlůžkáč,poprosil jsem Honzu aby dál organizoval tento srazneuman zdenek píše:Dovolte abych Vás pozval na další Svijanský sraz,který se pro velkou spokojenost po loňské zkušenosti bude konat v Krkonoších na http://www.kobr.cz/ ve dnech pá 16.11 - ne 18.11 2012.Program:pátek, příjezd už od dopoledne a podrobné seznámení návštěvníků srazu,sobota: probuzení a seznámení se s učastníky srazu
a pravděpodobný výlet a prohlídku Jánských Lázní ,kabinovou lanovkou na Černou Horu ,potom pěší tůra po hřebenech Krkonoš zpět na základnu přes občerstvovací stanice ,večer tradičně
, nedělní strastiplné loučení a odjezd k domovům
.Domácí strava zajištěna od pani Kobrové
na celý víkend.Protože je chata limitována počtem ubytovaných a je skoro již obsazena od loňského srazu s vijímkou pánského pokoje pro pět
Ubytování:
1 x 2lůžka J.Třeček + 1
1 x 3lůžka Katty + Mates + Lucka
1 x 3lůžka Honza + 1
1 x 4lůžka
1 x 4lůžka Davidián + 1 , Čeho + 1
1 x 4lůžka Švícko + 3
1 x 5lůžko Yoby,Van Tomas, Milan, vityjan , Klárka
Škoda Zdendoneuman zdenek píše: Tak bohužel musím zrušit naší účast,je volný jeden čtyřlůžkáč,poprosil jsem Honzu aby dál organizoval tento sraz
Kdo dřív přijede, ten dřív parkujevityjan píše:No chystáme se dorazit kolem čtvrté, uvidíme jak bude vypadat situace na cestách. Mimochodem, jak je to s parkováním? Vejdeme se všichni ?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]