Vše lahodilo jak oku, tak i žaludku

Všechny nové uživatele kteří se registrovali po poruše emailu (2.9.) aktivuju průběžně ručně. Takže by měli fumgovat.wickey píše:
peto taky urcite podekuje hned jak bude schvalen adminem (maily porad nechodi)
každopádně to byl slušnej rekord v počtu couvajících Volv, to se do lokality Pelhřimova - města kuriozit a rekordů hodíwickey píše:samozrejme za sebe rikam super, mame se my slovaci od vas co se tyce organizace spanilky jeste hodne co ucit![]()
![]()
![]()
ANO PROSÍMhayney píše:tak to jsem teda přišel o přádnej mejdan
No a bylo toho asi dost,já jsem to zase dovezl domů ,tak jak jsem to přivezl,tak to necháme na indyyoby píše:Super akce, díky všem organizátorům.![]()
Ps.: jsem netušil že každej volvista má v povinné výbavě lahev tvrdého chlastu, soudě dle množství kořalky, co se objevila po vyhlášení prohibice
Honzo díky,kujva to byla jízdawolf píše:tak hlásím, že jsem tam dosypal zbytek fotek na google, zahlídl jsem, že se tam některý zduplikovaly, ale pro naše účely bych řekl gut, večer to ještě shlídnu a poupravím![]()
Jana: ty tanečnice (a samozřejmě i tanečníci - ty ale posoudí asi líp ženská strana srazu) byli skvělí!! samozřejmě celý sraz jako takový byl super, couvání bylo taky fajn, škoda, že z toho není video
Neřeš. Jak je vidět, i tenhle zážitek přispěl k dobré náladě a sraz pomohl zařadit mezi nezapomenutelné.naspo píše:...to jsem byl já co to tam tak dobře zmastil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé