Ještě jsem tu něco četl ve smyslu hydroštelů, což ani nevím co je

Pozná někdo jen takhle podle zvuku, co mě asi čeká?
soubor ke stažení http://leteckaposta.cz/266560163
tohle fakt neřeš, to je normální zvuk.hayney píše:táhne. trochu hulí, ale asi nic drastickýho, olej nežere
možná to moc řeším, ale chci dál jezdit, jde mi o to nevylágrovat motor. Na druhou stranu na opravy nejsou prachy.
ano ano..::Philip::.. píše:obcasne zahuleni je v pohode.
když ono mě právě děsí i to, že mi to dělá takovej zvuk pod plynem kolem 2 tis otáčekHonza píše:tohle fakt neřeš, to je normální zvuk.hayney píše:táhne. trochu hulí, ale asi nic drastickýho, olej nežere
možná to moc řeším, ale chci dál jezdit, jde mi o to nevylágrovat motor. Na druhou stranu na opravy nejsou prachy.
Tak musíš dát 2.2hayney píše:když ono mě právě děsí i to, že mi to dělá takovej zvuk pod plynem kolem 2 tis otáček
nějak mě to táhne k benzínu...nové auto nemůžu vzít, navíc do tohodle jsem nacpal už hooooodně peněz..::Philip::.. píše:stve te to? kup si nove auto.
Problém těchto utopených financí je v tom, že se budou vysírat furt další a další věci. Prostě postupně vyměníš skoro vše.hayney píše:nějak mě to táhne k benzínu...nové auto nemůžu vzít, navíc do tohodle jsem nacpal už hooooodně peněz..::Philip::.. píše:stve te to? kup si nove auto.
Co tam leješ? Já tam mám Mobil 3000 X1 10W-40karelvolvo píše:Leju olej a ne mazací vodu a nic mně necvaká
nad tímto jsem se nezamýšlel. možná zkusím vyměnit olej za ten preferovanej Mobilkarelvolvo píše:Leju olej a ne mazací vodu a nic mně necvaká
Jestli si správně pamatuju, tak Karel olej neřeší a leje z barelu to co maj zrovna v práci pro kamiony....takže tím to nebudehayney píše:nad tímto jsem se nezamýšlel. možná zkusím vyměnit olej za ten preferovanej Mobilkarelvolvo píše:Leju olej a ne mazací vodu a nic mně necvaká
Nemyslím, i když si nejsem jist jestli způsob namáhání u kamionáckýho dieslu je stejný jako u D5, jen jsem chtěl říct, že to nebude o značce oleje.karelvolvo píše:Copak myslíš že se lejou do kamionů špatné oleje ????
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé