hledal jsem tady v tématu, kdo tady dělá POV a oslovil jsem dva lidi, kteří se tady prezentovali, že dokážou udělat POV za super cenu. Bohužel ani jeden se neozval

Díky, David
Zdarek Jirko. Hele ČSOB mi přijde drahé. Já potřebuji vyloženě nejlevnější pojistku bez ohledu na značku pojišťovny. Samozřejmně, že nechci ČPP se spoluúčastí, ale potřebuji srazit cenu na minimum. Napadla mě AXA, mám i plné bonusy, takže ty můžu převést.eLzyx píše:zkus autodoktora. Nebo nekoukal jsi na ČSOB? Mě tam ta moje kára vychází na trojku ročně.
jsem myslel, že když mě to u ČSOB vychází na 2/3 druhý nejvýhodnější ceny, tak tobude výhodný i u tebe. Ale ... ty to vlastně nemáš na auto s velkým motorem, co?Švéd píše:Zdarek Jirko. Hele ČSOB mi přijde drahé. Já potřebuji vyloženě nejlevnější pojistku bez ohledu na značku pojišťovny. Samozřejmně, že nechci ČPP se spoluúčastí, ale potřebuji srazit cenu na minimum. Napadla mě AXA, mám i plné bonusy, takže ty můžu převést.eLzyx píše:zkus autodoktora. Nebo nekoukal jsi na ČSOB? Mě tam ta moje kára vychází na trojku ročně.
D.
Mám. Je to nad 2.500 cmm, takže ta největší "paletka". Jdu to schválně nechat spočítat dle kalkulace...eLzyx píše:jsem myslel, že když mě to u ČSOB vychází na 2/3 druhý nejvýhodnější ceny, tak tobude výhodný i u tebe. Ale ... ty to vlastně nemáš na auto s velkým motorem, co?
Nejlevnější 6.112,-Kč u Wüstenrot s maximálními bonusy. To jsou ku*vyHarry píše:http://www.top-pojisteni.cz
Výborně, každá rada dobrá zítra to pozjišťuji osobně.eLzyx píše:u ČSOB nehrajou na velikost motoru, takže by to mohlo být to pravé.
Praha je snad nejdražší z celé ČR. Ale i tak bych čekal oproti Bílině větší rozdíl než 1.000,-Kč.eLzyx píše:aha ... Praha. Jsem to u ČSOB sčotnul a Praha je proti Bílině o litr ročně dražší. Ještě, že bydlím v téhle díře
Ale i tak to vychází na 4200Kč s bonusy za 5 let
Dobrej dotaz. Mám to sjednaný přes Kooperativu, ale musel jsem tu kalkulaci zatím udělat na kamaráda co bydlí mimo Prahu, naštěstí se dobře známe a propůjčí mi bonusy, taktéž v plné výši. Pokud by to bylo na mě, tak je to 6.420,-Kč s plnými bonusy, ale bohužel se ještě přihlíží k věku. Je mezi námi rozdíl 11 let...eLzyx píše:u koho?
To je hodně hezký. 2.300,-Kč ročně s obsahem do 2.500ccmeLzyx píše:jj, to jsem psal již nahoře. Já bych se tam s max. bonusama(kdybych je měl) dostal někam k 2300Kč/rok.
Tak jim to vypověz abys stihl výpovědní lhůtu a jdi jinam,internet je plný nabídek.U POV si vlastně můžeš jen vybrat míru poskytnuté asistence pro sebe,jinak je to jedno.drmachane píše:Zdar,
tak mi Generali poslala dopis, že mi zdražuje POV o 50% aniž bych měl během roku nějakou nehodu. Asi si tak představujou bonus pro věrné klienty. Při prolejzání různých srovnávačů pojištění mi to ukazuje na ČSOB pojišťovnu. Nemáte s ní někdo zkušenosti. Hoďte sem nějaký reference.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé