co zkusit u Heica ?ziky16 píše:Zdravím, nevíte kde sehnat tyto výfuky? Pátral jsem po netu, ale bohužel s negativním výsledkem... Díky za Vaše odpovědi
Ovšem jestli má cenu od Ferrity výfuky, chci aby to trošku žnělo, tohle mi příjde takový přiškrcenýscifi píše:Ja jsem psal do Heica, protoze jsem nad tim uvazoval. Odpovedeli mi, ze uz je nemaji a nebudou mit skladem (V8 uz se nevyrabi) a ze pokud chci neco takoveho, tak jejich doporuceni je kontaktovat Ferritu, ti to prej umi vyrobit na zakazku.
Jo a kdyby nekdo uvazoval nad tim Heico brzdovym kitem, tak ta sada je za 3900Eur...jen na predni napravu...
ozvali se mi z Heica, ikdyz pred tim psali neco jineho:ziky16 píše:Ovšem jestli má cenu od Ferrity výfuky, chci aby to trošku žnělo, tohle mi příjde takový přiškrcenýscifi píše:Ja jsem psal do Heica, protoze jsem nad tim uvazoval. Odpovedeli mi, ze uz je nemaji a nebudou mit skladem (V8 uz se nevyrabi) a ze pokud chci neco takoveho, tak jejich doporuceni je kontaktovat Ferritu, ti to prej umi vyrobit na zakazku.
Jo a kdyby nekdo uvazoval nad tim Heico brzdovym kitem, tak ta sada je za 3900Eur...jen na predni napravu...![]()
A ty brzdy se mi zdaj nesmyslný, brzdí to dobře v základu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé