Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Zdravím volvomaniaky ,tak jsem tedy jak jsme tu nekde psal rozřířir vozový park ..o poněkud zachovlalí ale starší kousek kerý ma neco naběháno a neco si to bude žádat ,.. je to tedy volvo 760GLE 2,4 6V Turbo Diesel , s dost pro mě veklou výbavou kerou jsem ani nečekal má to teda naběháno 540 000Km je to ročník 1985 , ale výbava el všechnoa okna ,el šíbr el zrcátka vyhřívané zadní sklo ,vyhřívané přední sedačky ,a centrálni zamikání .a co mě udivilo tka elektronicky 5 stupen na to jsem teda čuměl foto přidavám později VOLVU ZDAR
trapiz píše:omlouvám se ..klepou se my ruce .. je to něco jinéh než to druhé co je v podpisu
ty to teda prožíváš,jinak pěkný volvík,ňáky foto interieru by nebylo ?
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(
zdar auto je od Havlíčkova Brodu , od přijemného a seriozního pána .. byl jsme holt první zákazník tak mě ho pán zamluvil .. jinak foto interieru pošlu pozdějc..
_________________ moje 760 GLE turbo diesel D24T r.v 1985 , overdrive M46, přestavba na D24TIC a po go motoru .
táta s mámou v70 ll D5 r.v.05
tak sem si udelal čas a trochusme to naleštil....http://trapiz.rajce.idnes.cz/760/ mate jak vypadalo přeed a jak ted kola sem si renovoval sam vlastne sem si všechno delal sam ...
Naposledy upravil(a) trapiz dne 29 dub 2012 23:24, celkem upraveno 1 x.
_________________ moje 760 GLE turbo diesel D24T r.v 1985 , overdrive M46, přestavba na D24TIC a po go motoru .
nooo rano sem delal pružinu s tlumičem na předku a dělal všechny čepi na přeni napravje , pak to v praci umil vapkou po zimě to už chtělo , no a doma mě to už nedalo to nedloeštit,.. jinak jak sme psal všechno sem si repasoval od sevetel podle navou od Zdenka až přez dřeva na palubce až po kola...
trapiz píše:Zdravím volvomaniaky ,tak jsem tedy jak jsme tu nekde psal rozřířir vozový park ..o poněkud zachovlalí ale starší kousek kerý ma neco naběháno a neco si to bude žádat ,.. je to tedy volvo 760GLE 2,4 6V Turbo Diesel , s dost pro mě veklou výbavou kerou jsem ani nečekal má to teda naběháno 540 000Km je to ročník 1985 , ale výbava el všechnoa okna ,el šíbr el zrcátka vyhřívané zadní sklo ,vyhřívané přední sedačky ,a centrálni zamikání .a co mě udivilo tka elektronicky 5 stupen na to jsem teda čuměl foto přidavám později VOLVU ZDAR
Standardna socka vybava V760...
Jedine extra je to drevo na pristrojovke.
Spetaky su nejaky bastel, pristrojovka je pravdepodobne z viacerych kusov (benzinovy palivomer),
zadne svetla tiez nesvietia celkom standardne, bud je tam USA/CND model alebo niekto bastlil.
Podla ovladaca klimy sa jedna este o MY 84.
Tie kolesa su super
trapiz píše:Zdravím volvomaniaky ,tak jsem tedy jak jsme tu nekde psal rozřířir vozový park ..o poněkud zachovlalí ale starší kousek kerý ma neco naběháno a neco si to bude žádat ,.. je to tedy volvo 760GLE 2,4 6V Turbo Diesel , s dost pro mě veklou výbavou kerou jsem ani nečekal má to teda naběháno 540 000Km je to ročník 1985 , ale výbava el všechnoa okna ,el šíbr el zrcátka vyhřívané zadní sklo ,vyhřívané přední sedačky ,a centrálni zamikání .a co mě udivilo tka elektronicky 5 stupen na to jsem teda čuměl foto přidavám později VOLVU ZDAR
Standardna socka vybava V760...
Jedine extra je to drevo na pristrojovke.
Spetaky su nejaky bastel, pristrojovka je pravdepodobne z viacerych kusov (benzinovy palivomer),
zadne svetla tiez nesvietia celkom standardne, bud je tam USA/CND model alebo niekto bastlil.
Podla ovladaca klimy sa jedna este o MY 84.
Tie kolesa su super
standard socka vybava?! a co tam este chyba do full? inac auto v pohode,akurat tu chromovu srandu co je pred maskou by som dal prec..