..::Philip::.. píše:Auto Staiger je koupilo.., ale porad zustavaji autorizovani na Volvo
btw: jsou muj favoritni autorizovany volvo servis.
Aha, tak to jo...
Nemyslel jsem to nějak zle, spíš jsem byl v šoku, že to má Staiger , protože jsem kolem toho jel a všimnul jsem si toho až na poslední chvíli, tak jsem tápal, jestli se mi to nezdálo .
Volvo centrum Sterboholy koupilo Staigra.... !!! znacku Staiger zachovali snad kvuli autorizaci na OPEL, netusim proc, rozhodne je to zavadejici. V kazdem pripade se ve volvo servisu nemeni vubec nic krom nazvu.
_________________ XC70 II Ocean Race/R B5244T3ARDAUT 2002 MB W169 266.920 AUT 2005 BMW F800ST 2008 Romet Pony M301 1988
Autocentrum Štěrboholy zakoupilo firmu Auto-Staiger, kterou následně zrušilo. Poté byla provedena změna názvu na Auto-Staiger CZ což je vidět i v obchodním rejstříku. Změna důvodu byla ta, že Auto-Staiger má v Oplu větší historii, než Autocentrum Štěrboholy ve Volvu . Druhý důvod je ten, že Volvo bude přestěhováno do konce první poloviny na Černokosteleckou, což nemá se Štěrboholy nic společného, tudíž název by byl nesmysl.
Na Černokostelecké bude Volvo a Opel a dle informací, má na černokostelecké proběhnout velká přestavba a pro Volvo by mělo být přistavěno patro na salon, což Štěrboholy neumožňovaly a spojení těchto dvou značek si nebude konkurovat.
Do Štěrbohol se současně přesune Chevrolet z Černokostelecké.