Za mě palec nahoru... tohle auto prostě potřebuju

fuj, jaguar, kombi a diesel... zo bude dalej?Roger píše:zajimava hracka skladacka do lesa![]()
Me z zenevy ale asi nejvic nadchl Jaguar XF Sportbreak - zatim ale muzu rict jen krasny design kombiku, pockame na XFR Sportbreak
kteryho myslis? pro me je nejvetsi traged usislanej, uhuhlanej frantisek. doted nevim, jakej maji panove "background", co jsou zac abych vedel jakou vahu ma to jejich hodnoceni. ten co testoval to bureko se mi zda nejlepsi. ale s top gearem to samozrejme srovnani nesnese ani nahodou.Maki Hira píše:Ten člověk, co to uvadí, je neobyčejně strašlivý.
ale proc fuj, ten Jaguar kombi v benzinu by mi rozhodne nevadil...lucki píše:fuj, jaguar, kombi a diesel... zo bude dalej?Roger píše:zajimava hracka skladacka do lesa![]()
Me z zenevy ale asi nejvic nadchl Jaguar XF Sportbreak - zatim ale muzu rict jen krasny design kombiku, pockame na XFR Sportbreak4 dverove porsche v diesly a v SUV... hmmm... lambo kombi?
A Lambo se už kdysi vyrábělo jako čistokrevný OffRoad, tak nevím co se ti nelíbíRoger píše:ale proc fuj, ten Jaguar kombi v benzinu by mi rozhodne nevadil...lucki píše:fuj, jaguar, kombi a diesel... zo bude dalej?4 dverove porsche v diesly a v SUV... hmmm... lambo kombi?
krasne kombi + ty nove jaguary maji jedny z nejlepsich interieru...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé