edit: a málokdo si to splete s hjundééé nebo kijouuu

Bohužel kvalita u italu dneska zaostává.cuhan píše:italský design je něco co ostatní automobilky můžou jen závidět
Je v tom i výhoda. Dají se potom pořídit za rozumné peníze.L4W píše:ma Alfa a vubec italska auta obecne povest nespolehlivych krapu co v zime nenastartuji
co ti vadí na uchycení RZ na Alfě?bandGap píše:Kdo vymyslel to úchylné uchyceni SPZ na Alfe?
Vadí že to soudruzi odflákly.yoby píše:co ti vadí na uchycení RZ na Alfě?
Za tu cenu bezkonkurenční. Cokoli jiného co pojede lepe a něco i vydrží vyjde draž.cuhan píše:jízdní vlastnosti,výkon
asi něco jako Quattro ruote motrici. Prostě všehrabhayney píše:co znamená Q4?
Čtyřkolka,torsenhayney píše:co znamená Q4?
Hvězdičky už dneska umí plnit kdekdoLukášM píše:Ta hmotnost mě překvapila, koukal jsem na nějakou Q4, která měla dokonce 1840K mému překvapení na tom není AR hvězdičkově až tak špatně, za V70 MY07 až tak nezaostává, pominuli bezpečnost chodců
Zvuk je vážně dobrý, měl jsem možnost jezdit v GTV a 147 GTAcuhan píše:Co se týče benzínu,měl jsem 2.5 V6 a 3.2 V6 tyto motory jsou opravdu nesmrtelné s úžasným zvukem
Tak to je jasné, ale srovnatelná jsou auta právě tak +/- 250 kg. Četl jsem, že ani jízdní vlastnosti nejsou nej, ale jinde zase píšou jak je podvozek super, je jasné, že každému to stejné nesedne.dali píše:Hvězdičky už dneska umí plnit kdekdoA s kterýmkoli kotrmelcem. Myslím si že s tou váhou bude zábavnost ubývat, bohužel.
co je to šestý? V podpisu jich máš pětLukášM píše:kde stojí 6 Volv budu cpát AR
Uživatelé procházející toto fórum: Blade