pálím přímo mp3, takže encodované. ISO jsem zkoušel učitě a to i vypalované 4x rychlostí. Jinde a na stolním DVD hraje. Jako ajťák bych snad neměl být na tohle lopata. Myslím že tedy opravdu nepřehrává MP3, což mě dost naštvalo (slušně řečeno), i Octavia v základu z roku 2006 je přehrává, takovouhle věc jsem tedy u Volva nečekal. Grrrrrrrrrr. Lekce pro mne, už tak se mi smáli co všechno jsem si na tom autě kontroloval, ale věřil jsem slepě návodu, že to podporuje MP3. Mohli by tam pod hvězdičku dostupné jen v některých modelech/zemích nebo tak něco. Klamání spotřebitele par excellance. Myslím že teď mi zbývají následující řešení (pokud někoho napadá další prosím sem s ním

)
Takže teď se nám z tohohle threadu stal projekt jak dostat přehrávání MP3 do 280 MY2008 a hledání řešení
1) výměna autorádia za originál Volvo s MP3 => máte někdo zkušenost jak na to, kde to sehnat a kde to umí vyměnit? asi v orginálním dealerství/servise? Nebo kam by se dalo dostat s cenou vč. práce? Za rozumný peníz (třeba 10 000) bych do toho šel.
2) koupit navigaci s přehráváním MP3 a s TV, nechat si vyvést aux vstup a napájení do středu na palubce (navigace Mio 505u nebo 735u se dá sehnat za 4-7 tisíc) kolik může stát vyvedení aux vstupu a napájení na palubku? Nepůjde to sice ovládádat z volantu, vyjma hlasitosti, ale půjde to přes dálkové ovládání k navigaci, což je lepší než se natahovat k navigaci. Taky to neovlivní funkčnost integrovaného telefonu, který aux prostě ztlumí, když začně zvonit telefon. Tohle řešení by mělo být technicky nejmíň náročné a nejlevnější s bonusem v podobě navigace a televize např když budu někde stát a čekat. Umí to dokonce filmy

3) Dokopit nějakou krabičku, co simuluje changer a připojí se na ni USB, nebo umí číst SD/SDHC karty, nebo třeba iPoda. Pro první generaci Volv jsem toho viděl hodně, sám jsem to měl ve své staré T6 MY2001. Zatím se mi nepodařilo najít krabičku, která by byla určena pro novou generaci 2006+. Pak je ještě Otázka zní jestli jde k tomu základnímu rádiu připojit changer?
Za dálší postřehy náměty rady a odkazy budu rád.
Libor