Je mi to moc líto, ale musíme akci odvolat, počasí se proti nám totálně spiklo. Je tady kalamitní situace, prakticky všechny silnice nesjízdné, do tábora se je možné dostat těsně po prohrnutí a následně je vše zafoukáno půl metrem sněhu. Myslím, že by to bylo velmi komplikované a na hranici rizika, že by někdo zůstal přes noc na cestě, což nechci riskovat.
Ještě jednou se všem omlouvám a snad se nám akci podaří zorganizovat v nějakém náhradním termínu.
Je mi to moc líto, ale musíme akci odvolat, počasí se proti nám totálně spiklo. Je tady kalamitní situace, prakticky všechny silnice nesjízdné, do tábora se je možné dostat těsně po prohrnutí a následně je vše zafoukáno půl metrem sněhu. Myslím, že by to bylo velmi komplikované a na hranici rizika, že by někdo zůstal přes noc na cestě, což nechci riskovat.
Ještě jednou se všem omlouvám a snad se nám akci podaří zorganizovat v nějakém náhradním termínu.
To se dalo čekat. Souhlas. Proti počasí nic nenaděláme.
Nedá Zdendo, dneska je poslednní den, kdy musí nakoupit zásoby a není zatím výhled, že by to zítra mělo být lepší. V optimistické předpovědi stejné. Zatím tu všechno stojí a většina silnic je neprůjezdných. Sorry
Možná,možná ne. Zubří je od včera odpoledne uzavřený,do ted se nedá projet. Do tábora by se dalo dostat zadem přes les,ale jen po zásahu bagru a bohužel k současnému počasí silnice vydrží sjízdná necelou půlhodinu... Pak už by musel znova bagr.
Tábor samotnej je za rybníkem a okamžitě po protažení se cesty opet uzavrou. Je nám to líto,ale doufat že zejtra to bude dobrý a pak vás posílat z otočky domů,že se nedostanem do tábora by bylo asi horší...
Sarkasmic píše:Možná,možná ne. Zubří je od včera odpoledne uzavřený,do ted se nedá projet. Do tábora by se dalo dostat zadem přes les,ale jen po zásahu bagru a bohužel k současnému počasí silnice vydrží sjízdná necelou půlhodinu... Pak už by musel znova bagr.
Tábor samotnej je za rybníkem a okamžitě po protažení se cesty opet uzavrou. Je nám to líto,ale doufat že zejtra to bude dobrý a pak vás posílat z otočky domů,že se nedostanem do tábora by bylo asi horší...
Beru na vědomí. Náhradní termín budu netrpělivě očekávat. Že mne držela celou dobu "těšívka" snad ani není třeba dodávat.
Když se mrknu kousek dozadu, čtu obavy, že to tam asi všechno roztaje. Nás web asi navštěvuje i příroda, která se nezdravě nas..la a ukázala nám, kdo je tady pánem.
V tuto chvíli mne napadá co říká klasik: "Člověk si myslí, že je titán a zatím je jen malý h....o v trávě!".
Himlhergot! Týdeň sa nemodlím! Celou zimu se sněhem škudlí a teď ho vyklopí naráz...
Teď čtu na novinkách.cz: "Na českých silnicích je kalamita, Vysočina povolala vyprošťovací tank"... Ve škarpě skončily i pluhovací Tatry, který mají poháněný snad i rezervní kola
neuman zdenek píše:To se nedá nic dělat, snad někdy jindy a já se tolik těšil
Já taky určitě si dovedeš představit, co to bylo práce a starostí snad se to povede přesunout na jiný termín, když už je to vymyšlený
Jó dovedu , v Sušici Vás je někdy i 120 a vím co to je za srandu a to ještě stíhám pro vás vařit a blé blé a a a potom ale už se těším a o to víc si to vynahradíme
Hoši,na některejch usecích valej frézy,bagry. 3tí třída se momentálně neudržuje vůbec. První třídy jsou sjízdný s opatrností,na otevřenejch usecích se silnice behem pul hodiny prakticky stratí. O pul 6 ráno sme ze dvora vyhrabali traktor z radlicí a dovnitř už ho asi nedostanem. Před hodinou jsem dojel na dílnu,ale domu uz to nejde. Na obed pojedu až pojede autobus,předním jede totiž tatra s šípem...
Pro inspiraci: Na obrázku je plácek před dílnou,kterej byl před dvěma hodinama vyfrézovanej...
Tak to je skoda.. nicmene,pojedu s zenou a jednim prckem nekam k Novymu mestu,Milovum nebo Krizankam,zalezi kam az se dostanem,zena bude bezkovat,ja bych s malou zablbnul na bobech,neprida se nekdo?
Sarkasmic píše:Hoši,na některejch usecích valej frézy,bagry. 3tí třída se momentálně neudržuje vůbec. První třídy jsou sjízdný s opatrností,na otevřenejch usecích se silnice behem pul hodiny prakticky stratí. O pul 6 ráno sme ze dvora vyhrabali traktor z radlicí a dovnitř už ho asi nedostanem. Před hodinou jsem dojel na dílnu,ale domu uz to nejde. Na obed pojedu až pojede autobus,předním jede totiž tatra s šípem...
Pro inspiraci: Na obrázku je plácek před dílnou,kterej byl před dvěma hodinama vyfrézovanej...
Můj stále nesplněný sen, na Prahu aspoň půůůl metru já vím že tu stačí pár cenťáků a je to k
Sarkasmic: uvidíme, s děckem je to vždy velká neznámá, ale vzhledem časovým možnostem to moc nevidím...takhle na otočku když budeme mít menšího wolfa u tchýně se budem muset i relativně brzo vrátit. take bude bobovačka, nějaký okruh si manželka proběhne, já s malou chvíli zabobujem, když se zadaří sněhulák, tak budu rád dáme nějakou zobku a pomalu se přesunem nazpět. Za mě to vidím asi na Milovy,možná Křižánky, tam je to taky super.