https://www.youtube.com/watch_popup?v=Cj6ho1-G6tw&vq=medium
p.s.: pro dokonalý zážitek doporučuji spojit s hojnou konzumací lahodných moků...

Kód: Vybrat vše
[streamcz][/streamcz]Taky mě překvapuje v kolika inovativních, často extrémních, často velmi nákladných věcech se RedBull angažuje. Spektrum je obdivuhodné. Cílová skupina různorodá.sordo píše:Tohle video mam moc rad.. je z podivem jak z takove male značky jako je Redbull se během několika let stal globální hráč. Dobře, že může zasponzorovat takové pěkné věci, jako je tohle video.
 Zajímavé je, jak tvrdé poměry a konkurence se za tím skrývají, třeba kolik kluků jde naprosto za hranu, aby takovéhle video mohli s RedBullem dělat.
 Zajímavé je, jak tvrdé poměry a konkurence se za tím skrývají, třeba kolik kluků jde naprosto za hranu, aby takovéhle video mohli s RedBullem dělat. 
 zrovna jsem si nedávno říkal, kolik úrazů se stane jen kvůli tomu, že kluci třeba na kolech blbnou...osobně jsem byl u několika větších úrazů ve skateparku jako třeba otočenej kotník, vykloubený kyčel, zlomená holeňdoktor píše:Pěkné video. Šikovnej klučina. Já mám bohužel stále pře očima přelomené páteře, zlomeniny baze lební a podobné ošklivosti, takže bych tohle naživo snad ani nechtěl vidět, natož jezdit s ním a točit na kameru.
 a to v tu dobu nebyly ještě v takovém rozmachu kola.
 a to v tu dobu nebyly ještě v takovém rozmachu kola. 

Uživatelé procházející toto fórum: PetrHP, Romulusw