Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Tak už je přes měsíc doma.
Svojí ex S60 jsem prodával kvůli jedné konkrétní S80 V8, ale než jsem našel kupce, byla i V8 fuč
Začal jsem hledat náhradu a protože jsem benzínovej, padla volba na tenhle kočár. Věděl jsem o téhle S80 docela dlouho, ale byla ukrutně drahá a tak jsem jí jenom očumoval na Mobile.de. Nakonec ale i majitelům došlo, že v dnešní době prodat velkej benzín, to chce chytit fakt "magora" a tak povolili a domluvili jsme se.
Auto má plnou servisní historii a dnes už 102 tisíc najeto. Výbava Executive je fakt luxusní a má strašně moc hračiček na který jsem nebyl zvyklej.. Rozepisovat se o ní by stejně nebavilo nikoho číst, takže přidám raději fotky. Ale třeba nezávislé topení, to je ted v zimě pecka!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) ludanek dne 28 lis 2013 19:26, celkem upraveno 1 x.
pěkný auto! a jelikož bych si takovou hračku jednou taky rád pořídil ( vzhledem k práci nejspíš až to bude veterán ) tak se klidně o těch hračkách rozepiš ideálně s fotkama
_________________ https://www.zidekmir.cz/ - Volvo diagnostika s úsměvem, v Brně zdarma :-)
Oprava přístrojovek a jiné elektroniky z S/V/XC s doživotní zárukou :-) tel. 602749614
_________________ Volvo S80 II AWD , black pearl, 151/4000 (kW/ot.min. min.), 04/10. Car Model - Volvo S80 P3 (2006 to 2016), Engine type D5244T, D5 biturbo, Geartronic.. Volvo V70 II, black, 103,0/4000 (kW/ot.min.), 08/00' - Model year 2000
Car Model - Volvo V70 P26 (2001 to 2007), Engine type D5252T MSA15.8,Transmission type M56
ludanek píše:Tak už je přes měsíc doma.
Svojí ex S60 jsem prodával kvůli jedné konkrétní S80 V8, ale než jsem našel kupce, byla i V8 fuč
Začal jsem hledat náhradu a protože jsem benzínovej, padla volba na tenhle kočár. Věděl jsem o téhle S80 docela dlouho, ale byla ukrutně drahá a tak jsem jí jenom očumoval na Mobile.de. Nakonec ale i majitelům došlo, že v dnešní době prodat velkej benzín, to chce chytit fakt "magora" a tak povolili a domluvili jsme se.
Auto má plnou servisní historii a dnes už 102 tisíc najeto. Výbava Executive je fakt luxusní a má strašně moc hračiček na který jsem nebyl zvyklej.. Rozepisovat se o ní by stejně nebavilo nikoho číst, takže přidám raději fotky. Ale třeba nezávislé topení, to je ted v zimě pecka!!
Jsou ty kola original?
Jinak sqela vybava, mooc krasne sedacky
Takovou taky hledám,a nikde nic není.Je opravdu krásná.
_________________ VW Golf VIII 2017 Pfau Green
VW Golf VII 2015 Pacific Blue
bylo S80 II 3,2, 175 KW, 2007, Willow Green Pearl, Summum
bylo V70 T5, 191KW, 2005, Titanium Grey, Summum
bylo úžasná S60 T5,184 KW, 2002,R.I.P. 11.1.2011Galerie
Bude GT-R
ludanek píše:Tak už je přes měsíc doma.
Jsou ty kola original?
Jinak sqela vybava, mooc krasne sedacky
Originál jsou jen ty letní 18. Zimáky jsou 17 a značka je Autec. Byli v autě v kufru a pod nimi leželi originál gumoví koberce
Nádhera,fakt pecka ale řekni mi ten podvál byl odkud kam?Nechce se mi věřit že by si to vezl od prodávajícího na podválu.Žeby v místě bydliště do stanice STK?
_________________ Saab 9-3 Aero OG, Saab 9-3 Aero SS, Saab 9-3 Aero NG, Saab 9-5 Troll, Saab 9-3 Aero Cabrio V6, Saab 9000 Business edition, Saab 9-3 Aero OG
pěkný auto! a jelikož bych si takovou hračku jednou taky rád pořídil ( vzhledem k práci nejspíš až to bude veterán ) tak se klidně o těch hračkách rozepiš ideálně s fotkama
L
Tak jo, rád se pochlubím, dmu se jako holub, ale bude to dlouhý..
lumiere.c píše:Takovou taky hledám,a nikde nic není.Je opravdu krásná.
A co ta bílá Executiva 3.2 co jsi našel?? Z Teplic myslím? Ta byla hoooooodně zlevněná! Byla tam nějaká past??
No ta byla hezká,ale než jsem se rozhoupal k tomu tam zajet,byla v p...
_________________ VW Golf VIII 2017 Pfau Green
VW Golf VII 2015 Pacific Blue
bylo S80 II 3,2, 175 KW, 2007, Willow Green Pearl, Summum
bylo V70 T5, 191KW, 2005, Titanium Grey, Summum
bylo úžasná S60 T5,184 KW, 2002,R.I.P. 11.1.2011Galerie
Bude GT-R
martines píše:Nádhera,fakt pecka ale řekni mi ten podvál byl odkud kam?Nechce se mi věřit že by si to vezl od prodávajícího na podválu.Žeby v místě bydliště do stanice STK?
Bylo to cca 420 km z baráku a když jsem si spočítal kolik dám za benzín jednoho auta co mě tam odveze, za benzín do Volva na zpáteční cestu, převozní značku s pojistkou... a navíc já jsem nechtěl přijít, zaplatit, nasednout a valit to domu.. Chci si auto nejdřív prošmejdit, osahat, pomazlit se, zkontrolovat olej, gumy a....mazlit mazlit mazlit... první vyjíždku si užít na 110 %
A co ta bílá Executiva 3.2 co jsi našel?? Z Teplic myslím? Ta byla hoooooodně zlevněná! Byla tam nějaká past?? [/quote]
No ta byla hezká,ale než jsem se rozhoupal k tomu tam zajet,byla v p... [/quote]
Ty jo a pak i za fakt dobrý peníze myslím! No, třeba to nebyla náhoda, ta velká sleva..
ludanek píše:Bylo to cca 420 km z baráku a když jsem si spočítal kolik dám za benzín jednoho auta co mě tam odveze, za benzín do Volva na zpáteční cestu, převozní značku s pojistkou... a navíc já jsem nechtěl přijít, zaplatit, nasednout a valit to domu.. Chci si auto nejdřív prošmejdit, osahat, pomazlit se, zkontrolovat olej, gumy a....mazlit mazlit mazlit... první vyjíždku si užít na 110 %
OT ale nedá mi to:
To si neměl problém na dálnici se soupravou nad 3,5t, nebo sis koupil nálepku? Celníci po tom jdou jak slepice po flusu.
ludanek píše:Bylo to cca 420 km z baráku a když jsem si spočítal kolik dám za benzín jednoho auta co mě tam odveze, za benzín do Volva na zpáteční cestu, převozní značku s pojistkou... a navíc já jsem nechtěl přijít, zaplatit, nasednout a valit to domu.. Chci si auto nejdřív prošmejdit, osahat, pomazlit se, zkontrolovat olej, gumy a....mazlit mazlit mazlit... první vyjíždku si užít na 110 %
OT ale nedá mi to:
To si neměl problém na dálnici se soupravou nad 3,5t, nebo sis koupil nálepku? Celníci po tom jdou jak slepice po flusu.
Já jsem, abych pravdu řekl, tohle neřešil... Jel jsem pro auto s mojim kamarádem a ten všechno zařídil Byla to nabídka, která nešla odmítnout.. A navíc, auto bylo na letních kolech a já měl dost vítr z toho, že kdyby se náhodou něco stalo, pojištovny dávají hned ruce pryč..
ludanek píše: auto bylo na letních kolech a já měl dost vítr z toho, že kdyby se náhodou něco stalo, pojištovny dávají hned ruce pryč..
tohle bych jako argument bral,tamto vůbec,při takovým stavu auta bych to neřešil.
_________________ Saab 9-3 Aero OG, Saab 9-3 Aero SS, Saab 9-3 Aero NG, Saab 9-5 Troll, Saab 9-3 Aero Cabrio V6, Saab 9000 Business edition, Saab 9-3 Aero OG
ludanek píše:Já jsem, abych pravdu řekl, tohle neřešil... Jel jsem pro auto s mojim kamarádem a ten všechno zařídil Byla to nabídka, která nešla odmítnout.. A navíc, auto bylo na letních kolech a já měl dost vítr z toho, že kdyby se náhodou něco stalo, pojištovny dávají hned ruce pryč..
Oki, díky za info, ale předpokládám, že ste to prostě neřešily. Přívěs auto uvezl a tranďák utáhnul, tak nebylo co řešit. Já potřebuju taky jedno převézt a mam problém, jednak nemam éčko a druhak muj etalon uveze na kouli jen 1500 a tam se plaťák s autem nevejde.
U tebe tipuju, že ste "jen" měli soupravu nad 3,5t a překročili nosnost přívěsu Za tranzita se dává běžně třítunka, ale většinou dvoutuna a tam už mohl bejt taky problém. Éčko narozdíl ode mě asi máte
Každopádně gratuluju k nádhernýmu kousku a přeju ať slouží k plné spokojenosti.