Jako Gay Blue v Gaytroniku to je učiněnej alfa-samec mezi volvamawickey píše:anyway pokud narazis nekde na 2007 V70R Sonic Blue s atacamou a GT za tyhle prachy, tak mysli na me

Myslím že nastala ideální chvíle k rozdělení topiku

Jako Gay Blue v Gaytroniku to je učiněnej alfa-samec mezi volvamawickey píše:anyway pokud narazis nekde na 2007 V70R Sonic Blue s atacamou a GT za tyhle prachy, tak mysli na me

x 1
 x 1Omlouvá ho že přeci jen se sedlá fordaLukášM píše:Myslím, že spíš stále nechápe rozdíl mezi R a tím zbytkem

Obě modré mi přijdou moc kamarádskédali píše:V70R v Laser Blue je pecka! V Sonic Blue už je na můj vkus přeslazený. Třeba to naživo nebude tak strašný. Bohužel 470 Sonic Blue neni totéž jako 441 Laser Blue
 Jsem na tu hasičskou barvu
 Jsem na tu hasičskou barvu  ...Laser Blue je asi nejhezčí barva
 ...Laser Blue je asi nejhezčí barva 

+1, ale Sonic Blue na kulatým autě nota bene když se mlátí s oranžovýma sedačkama mi prostě přijde teplá, nebo aspoň přeslazená.LukášM píše: Laser Blue je asi nejhezčí barva

Jo, ta je hezká. Vůbec pěkný auto, až na ten automat
 .
 . 
  (snad jenom, že postrádá tu čirou mno, s ni by to bylo eňňo ňuňo
 (snad jenom, že postrádá tu čirou mno, s ni by to bylo eňňo ňuňo  )
 ) :
 :

Hezka je, ale cena je nehezka...Švéd píše:LukášM píše:Mám slabost pro tuhle kombinaci
Jo, ta je hezká. Vůbec pěkný auto, až na ten automat.
D.
 ale mozna uz vymenil pulku auta a dily co provozem odchazi jsou zanovni.
 ale mozna uz vymenil pulku auta a dily co provozem odchazi jsou zanovni. 
 +1Švéd píše:Jo, ta je hezká. Vůbec pěkný auto, až na ten automat.
D.

Mě přijde Rko v automatu trošku zvrhlost, ale někteří to tak chtějí. Mě se líbí ta kombinace barvy a modelu...ale pořád bych raději koupil 850, jelikož to je syrovější Rko a i pro různé úpravy se mi jeví vhodnější
 Mě přijde Rko v automatu trošku zvrhlost, ale někteří to tak chtějí. Mě se líbí ta kombinace barvy a modelu...ale pořád bych raději koupil 850, jelikož to je syrovější Rko a i pro různé úpravy se mi jeví vhodnější 

Já tohle AWD považuji za pomocníka při horší trakci...ale o zábavě bych moc nemluvil, neříkám že to nejde, ale podstatně zábavnější je i staré Subaru Justy.Roger píše:Pokud je AWD funkcni, tak z pohledu ridice muze byt s autem vice zabavy, pokud chcete. Rychlejsi prujezd zatacek, do kopcu a hlavne pri zhorsenych trakcnich podminkach vozovky je to velke, toto AWD je ale ucinne jen kdyz zabira viskospojka, tedy pri pod plynem.
Ostatne kdyz vyndam kardan tak to klouze i za sucha, kdyz tomu nalozim...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé