Přeji dobrý prodej.

ty volve, kde??strycf píše:Za tyhle penize jsem videl r.2007 s cca 100.tkm.Tak snad se nekdo najde.
Kdyz jsme hledali pred pul rokem auto.Myslim ze na Tipcars.cz.Kazdopadne r.2003 se momentalne na trhu prodava max. za 150t.-bez ohledu na pocet km.Tohle je moc pejnej kousek,ale tezko rict jestli za to nekdo da tolik.Prehlidl jsem ze to je R-ko...wickey píše:ty volve, kde??strycf píše:Za tyhle penize jsem videl r.2007 s cca 100.tkm.Tak snad se nekdo najde.
U nás na to lidi nejsou moc zvyklí, ale venku když si jdeš koupit ojetinu do autorizáku, tak si taky oproti soukromníkovi nebo bazaru výrazně připlatíš. A najdou se lidi, který do toho jdou a vědí proč. A když se podíváš na fotky tak přesně takhle si představuju pádnej argument proč si za tu ojetinu v autorizáku připlatit. Podle mě to není nabídka orientovaná na socky a snílky, který vezmou poslední peníze a hledaj na jakej nejlepší (nejnovější, největší) model, rok a kilometry s nima došáhnou (btw archetyp typický český ovce kupující ojetinu), ale na někoho kdo celkem prachy má a ví co chce. Zkrátka ne vždycky nejlevnější, nejmladší rok s nejnižšíma kilometama na tachu = nejlepší.strycf píše:Super kousek.Bohuzel myslim ze cena pujde tak o 80-100t.dolu.Za tyhle penize jsem videl r.2007 s cca 100.tkm
.Tak snad se nekdo najde.
no ještě třeba V70R u T6R za 199,000,-cuhan píše:Momentálně na trhu jsou čtyři eRka,jedna 70ka a tři 60ky,nejlevnější eRko je za 220
to se mi nejak moc nechce verit, jelikoz 2007ky se prodavaj v nemecku za 20+...strycf píše: Kdyz jsme hledali pred pul rokem auto.Myslim ze na Tipcars.cz.Kazdopadne r.2003 se momentalne na trhu prodava max. za 150t.-bez ohledu na pocet km.Tohle je moc pejnej kousek,ale tezko rict jestli za to nekdo da tolik.Prehlidl jsem ze to je R-ko...
Tohle auto má dost kosmetickejch vad. Tu a tam je promáčklý plech nebo dveře a jsou do toho potřeba investice.Urvanej píše: Tohle auto by za ten minimálně telefon stálo. Ten interiér je hooodně klášnej.
Přesně tohle mám na mysli. Když někdo prodává za málo většinou k tomu je důvod. Když je cena vyšší a jsou pro to pádný argumenty tak je to taky OK.Švéd píše:Tohle auto má dost kosmetickejch vad. Tu a tam je promáčklý plech nebo dveře a jsou do toho potřeba investice.Urvanej píše: Tohle auto by za ten minimálně telefon stálo. Ten interiér je hooodně klášnej.
D.
No a v Cechach od 199t.wickey píše:to se mi nejak moc nechce verit, jelikoz 2007ky se prodavaj v nemecku za 20+...strycf píše: Kdyz jsme hledali pred pul rokem auto.Myslim ze na Tipcars.cz.Kazdopadne r.2003 se momentalne na trhu prodava max. za 150t.-bez ohledu na pocet km.Tohle je moc pejnej kousek,ale tezko rict jestli za to nekdo da tolik.Prehlidl jsem ze to je R-ko...
anyway pokud narazis nekde na 2007 V70R Sonic Blue s atacamou a GT za tyhle prachy, tak mysli na me![]()
![]()
No ale tedy se řeší cena eRka, tak proč do toho motáš normální V70 a ještě ke všemu v socce???strycf píše:No a v Cechach od 199t.wickey píše: to se mi nejak moc nechce verit, jelikoz 2007ky se prodavaj v nemecku za 20+...
anyway pokud narazis nekde na 2007 V70R Sonic Blue s atacamou a GT za tyhle prachy, tak mysli na me![]()
![]()
http://www.tipcars.com/volvo-v70/25-t-awd-4x4-154kw-servkniha-7594915.html
No jestli jseš schopný přehlédnout, že je to R-ko, tak pak to vysvětluje všechnostrycf píše:Prehlidl jsem ze to je R-ko...
je zjevny, a Doktor to uz taky davno rika, ze ty 4 R-ka na kolech + 2 na cumaku a prdelce + dalsi na volantu jsou, stale proklate maloLukášM píše:No jestli jseš schopný přehlédnout, že je to R-ko, tak pak to vysvětluje všechnostrycf píše:Prehlidl jsem ze to je R-ko...
Uživatelé procházející toto fórum: LBJohnson