klucíííí, nevíte kde se dá nechat udělat SPZtka s mým nickem, koukal jsem že to kluci na srazu měli třeba Andy, atd...
Akorat jsem nezjistil odkud to berou? Nějaké echo..
Dik

jj je to origoš plechofkaeLzyx píše:chtělo by to "origo" plechovou
Chceš tam něco nechat udělat? mám to kousek sjedu ti tam,také tam jezdím včera jsem si tam byl koupit bundu s nápisem Volvo truckDavidian píše:sakryš, to mam z ruky, škoda
Ty by jsi byl tak hodný, a vyzvedl by jsi mi toneuman zdenek píše:Chceš tam něco nechat udělat? mám to kousek sjedu ti tam,také tam jezdím včera jsem si tam byl koupit bundu s nápisem Volvo truckDavidian píše:sakryš, to mam z ruky, škoda![]()
Tak ne že jsem disgrafik, ještě k tomu slepýyoby píše:2davidian: i ty brepto http://www.vysilacky.com/631-spz-jmenovky/
Tolik času a tak pevný nervy nemámDavidian píše: Tak ne že jsem disgrafik, ještě k tomu slepý![]()
Yoby hlídej mě tu, prosím Tě, tekutě se Ti pote odměním
To by se ti sakra prodražilo.Davidian píše:Já bych tě pak třeba ožral jako prase
![]()
Každopádně by to bylo levnější, než kdybych mu napsal... přežralHonza píše:To by se ti sakra prodražilo.Davidian píše:Já bych tě pak třeba ožral jako prase
![]()
Růžovou "DAVÍDEK"neuman zdenek píše:Kecáte vo ho.ně ale stále nevím co chceš za cedulku (černobilou/barevnou) a s jakým nápisem![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé