Díky

co jsem tu pochytil, zvládne to za den, pak si uděláš za pár km znovu vejlet do Brna na seřízení a o reklamacích jsem tu nic neslyšel. Ale asi nebude jedinej, kde s tim má zkušenosti. Dobře pořid....Ing.Magor píše:Máš na mysli greenfuel že? No kdyby to stihli za den, tzn. ráno přijet večer odjet tak proč ne.
Ale ono kvůli případnýmu servisu a reklamacím atp. by pro mě bylo výhodnější kdyby to byl někdo z Prahy.
Hele věc se má jednoduše, reklamaci řešit nebudeš a i kdyby, tak velmi příjemně a po domluvě v podstatě kdykoli ( Michal se přizpůsobí poměrně hodně ).Ing.Magor píše:Máš na mysli greenfuel že? No kdyby to stihli za den, tzn. ráno přijet večer odjet tak proč ne.
Ale ono kvůli případnýmu servisu a reklamacím atp. by pro mě bylo výhodnější kdyby to byl někdo z Prahy.
Né, že by mě ta spotřeba sežrala, ale říkám si, že když je možnost jezdit za polovic a při tom pořád slyšet krásnej zvuk toho motoru, tak proč toho nevyužít vid.hayney píše:ale tak jo. já jen že to eR je svým způsobem exkluzivní a ten plyn mi k tomu nesedí, proti plynu nic nemám, ale v případě, že si auto ponecháš, tak asi není co řešit. Já bych viděl můj ideální vůz jako V70 T5 + LPG
No je tam rozpětí asi 70Kg (zřejmě když by tam byly ty přídavný sedačky do kufru), při nejoptimističtějším zatížení by byla užitěčná 440kg, tzn po montáži 390kg. Takže naložim 4lidi pár příručních zavazadel a hotovo, ikdyž ani těch 440kg neni žádnej zázrak. Třeba Fiat Punto má v techničáku užitečnou 510kg, ikdyž netušim jak by se stim vypořádaly tlumičeDural8 píše:V70 má fakt jenom 420? Já si to teda přesně nepamatuju, ale něco mi říká že S60 měla přes 500...
Jak jsi dospěl k těm výpočtům?jogin3 píše:Zdarvim panove volvaci. Tak ja taky uvazuji o LPG, protoze tohle se uz fakt neda, vypadl me jeden prijem a ja ted bohuzel chitc nechtic do prace projedu cca 4000Kc za mesic, coz je rocni palka za cenu dovolene. Takze po natankovani s kamaradem co ma Audi v LPG
za 245Kc tak za tyden ja natankuju za max 300Kc coz je 3x mene nez 100oktan co tam leju a sam sem zjistil, ze dynamika vozu je na stejne urovni.
Stim Brnem mate nekdo dalsi zkusenosti
, Kdo to tam dela? Je to profi firma nebo soukromnik? Diky za info
Ok, tak k tomu ještě přičti benzin na starty, byť se to nezdá, tak trochu si ho to pápne, zvlášť v zimě a seš na spotřebě cca 12l. Já jsem ti pouze napsal své osobní zkušenosti a nevylučuju, že to může být u každého jinak, ale prostě nepočítej, že s lpg ti náklady klesnou na třetinu. Mně osobně se náklady snížili o cca 40% a tuhle úsporu ti +/- myslím potvrdí i ostatní zdejší plynařijogin3 píše:Hele ta cena je realna, o 20% to uz rozhodne nebude kamarad ma S4ku 2006 a ta spotreba na plyn je nekde kolem 11.5litru/100km v zime, coz pri jeho spotrebe kolem 11benzinu to odpovida nakymu zvyseni o 0,5.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé