Já ho taky nemám. Je to příplatkovka a dá se jezdit v pohodě bez tohocuhan píše:Chybí mě kryt pod motor,něco jsem našel a nevím jestli je to ono:

Já ho taky nemám. Je to příplatkovka a dá se jezdit v pohodě bez tohocuhan píše:Chybí mě kryt pod motor,něco jsem našel a nevím jestli je to ono:
jako ze by za nizkeho letu mohl uletet?eLzyx píše:pro vysokorychlostní trhy (tj. Německo a díky nevymahatelnosti sankcí za přestupky i ČR) se tento dekl nedoporučuje.
to mas premium vybavujou81 píše:No to kdyby tak bylo, tak ji nedávají na T6, jelikož tam motor hřeje jako prase. A mám ho tam. Zase
jenže u tohodle auta nikdo nepředpokládal nějaké kravení na silnici. To je prostě svižný kočár.jou81 píše:No to kdyby tak bylo, tak ji nedávají na T6, jelikož tam motor hřeje jako prase. A mám ho tam. Zase
Dřív jsem o něm taky uvažoval, ale asi je to fakt zbytečný. Když se na svůj motor podivám ze spoda, nemám pocit, že by mu těch osm zim bez deklu nějak uškodilocuhan píše:No totok jsem právě měl na mysli,na zimu ho tam dám a na jaře ho sundám,chci ho tam dát hlavně kvůli sněhu,jenže nevím jestli ten kryt co jsem tady dal je právě on
Dalsi s premium vybavouwickey píše:nevim, neresim, ja ho tam mam![]()
![]()
tiez si to myslim, zbytocna zatazeLzyx píše:řekl bych, že ho tam nemáš
Uživatelé procházející toto fórum: honzach