Tak jestli bych Tě tedy mohl požádat o ten mikrokontrolér, tak tak činím

Tímto bych si po dnešní zkušenosti moc jistý nebyl. Celé to vypadá zkonstruované trošku jinak - než něco objednáš, prověř jestli to bude sedět.eLzyx píše:... kvůli facelift rámečkům, ty předpokládám, že sedí na předfaceliftový spodek...
Případně, kdyby někdo věděl, jak sundat rafiky? Domnívám se, že to možná hrubou silou jde bez dalších triků, ale na chodivé palubce jsem to nechtěl pokoušet...ok2ucx píše:Tímto jsem chtěl požádat, jestli někdo má pofaceliftovou palubku neopravitelně vadnou, kdo by ji věnoval na pokusy, na rozebrání?
Originál je bez diakritiky a osobně si myslím že to je hezčí...protože to písmo má pořád stejnou velikost, tohle mi přijde trochu jako rozsypanej čaj...ALE to je jen můj osobní názor, každopádně kloubouk dolu pánové!!!ok2ucx píše:[Mimochodem - jaká je ta čeština z autorizáku na novějších modelech - je to také s diakritickou nebo jen "cesky"?]
Pavel
eLzyx píše:moc vystouplý, chci originál
A ještě raději bych budíky z posledních let. Technologicky jsou stejné jak eRkové, jen mají černé pozadí. Nějak to napasovat jde.
Viz http://www.svxc.se/phpBB2/viewtopic.php?t=10928&postdays=0&postorder=asc&start=510
soudě dle barvy auta(maya yellow se dávala jen na předfacelift) a rádia (zbytek má překopaný) "nejsou" novější budíky ve starém autě problém.
Jen pro informaci - tuhle "velikost" písma jsem si nevymyslel sám, jen jsem se nechal inspirovat tím, co už ve fontu bylo pro německé umlauty (Ä Ö Ë, ale i É). Dokonce si myslím, že v nějaké relativně nové V40 to bylo na displeji úplně stejně (zkusím odchytit a nafotit).Lukaso píše:Originál je bez diakritiky a osobně si myslím že to je hezčí...protože to písmo má pořád stejnou velikost, tohle mi přijde trochu jako rozsypanej čaj...ALE to je jen můj osobní názor, každopádně kloubouk dolu pánové!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé