Zítra sem hodím fotku, jak se to zvedlo

Jestli jezdis v aute sam, nebo ve dvou, asi jo. Ja o tehle nahrade taky puvodne uvazoval, ale kdyz jsem pak videl kolegu v sedanovy sedmicce co jel v peti lidech s nacpanym kufrem, kola zalezly do podbehu a svetla vejska nula nula nic, tak jsem to zavrhnul. Ten cenovej rozdil neni zas takovej, abych prisel o vyhody nivomatu...luckybeef píše:Myslím si, že to je dobrá volba.
Nivomaty stojí z USA cca 6 tisíc za kus. Když nechám staré (ale ještě použitelné) nivomaty, a dám k nim péra, tak je to dobrá volba. Vozím rodinu, dvě děcka, ženu a bábinu, hodí se to. Mimochodem, nivomaty co jsem tam nechal, tak ještě zvednou zadek, když jedu ve dvou lidech, ale kola mi začaly lézt už letos do podběhu (tak tak se nedřely gumy), když jsem auto měl plné, takže si myslím že je to fajn. Pokusím se naplnit auto lidmi a poslat fotku. Je to velký rozdíl.tomasss píše:Jestli jezdis v aute sam, nebo ve dvou, asi jo. Ja o tehle nahrade taky puvodne uvazoval, ale kdyz jsem pak videl kolegu v sedanovy sedmicce co jel v peti lidech s nacpanym kufrem, kola zalezly do podbehu a svetla vejska nula nula nic, tak jsem to zavrhnul. Ten cenovej rozdil neni zas takovej, abych prisel o vyhody nivomatu...luckybeef píše:Myslím si, že to je dobrá volba.
Nevím kolik je těch pružin, ale vím to, že nivomaty by mě stály minimálně 6 tkč za kus, takhle to mám za polovic.Drtic píše:6000 za 4 pruziny???
taky je to poloviční řešení ...luckybeef píše:Nevím kolik je těch pružin, ale vím to, že nivomaty by mě stály minimálně 6 tkč za kus, takhle to mám za polovic.Drtic píše:6000 za 4 pruziny???
Tak to je něco, co já vůbec netuším. Ale výsledek vidíšSarkasmic píše:a můžu se zeptat jak se u multilinku druhý generace montujou pružiny? Ja myslel že je jen pero jedno napříč...
luckybeef píše:Foto V960 po uprave s novými péry: (V960 1995 multilink)
Jo tak prej bylo nějak změněné/upravené příčné listové pero. Kulovku vím, co,kde jak proč.luckybeef píše:Tak to je něco, co já vůbec netuším. Ale výsledek vidíšSarkasmic píše:a můžu se zeptat jak se u multilinku druhý generace montujou pružiny? Ja myslel že je jen pero jedno napříč...Martin Kohout (martinopel) někde vyštrachal návod a tak to vykutil. A abych řekl pravdu, je mi to úplně šumák, jak to udělal, hlavně že je prdel hore
)
Že se ti nemohou po.rat žádný nivomaty ...Sarkasmic píše:tak ted sem z toho zblblej... Takže vlastně jaký je řešení? Kromě toho že to stojí peníze? Martine?
Dyť to píšu níž, že to stojí cca 6 tisíc. Nivomat stojí jeden 6 tisíc (venku), doma stojí 2x tolikFery píše:Když koupím pero z autorizáku, tak mě vyjde zhruba na polovic, než párek nivomatů (když je seženu z venku)...
Má normální tlumiče, zatím co nivomaty nápravu přizvedávaj ...Sergej píše:Ako to ze sedan ma tuhsiu listovu pruzinu ako kombik ?
Protoze od jiste doby nemam rad tvrzeni typu "v autorizaku se ptat ani nebudu, to bude raketa" (diky marro, travexi), venoval jsem svuj drahocenny cas a jal se zjistovat jak je to doopravdy s temi tvymi 22 tisici v autorizaku. A vysledek? Jeden original nivomat stoji 6400kc vcetne DPH. A vzhledem k tomu, ze prace pri vymene je asi o dost min nez pri bastleni jiny pruziny, dostavame se na celkem nepodstatny cenovy rozdilyluckybeef píše:Když nové nivomaty (v náhradě z USA) budou stát 12 tisíc a péra stojí 6? Originály stojí 22 tisíc pár...
taky bych to nechal být co tam patří,to je jako kdyby někdo nacpal 2l motor místo 3l aby ušetřil na spotřebětomasss píše:Protoze od jiste doby nemam rad tvrzeni typu "v autorizaku se ptat ani nebudu, to bude raketa" (diky marro, travexi), venoval jsem svuj drahocenny cas a jal se zjistovat jak je to doopravdy s temi tvymi 22 tisici v autorizaku. A vysledek? Jeden original nivomat stoji 6400kc vcetne DPH. A vzhledem k tomu, ze prace pri vymene je asi o dost min nez pri bastleni jiny pruziny, dostavame se na celkem nepodstatny cenove rozdilyluckybeef píše:Když nové nivomaty (v náhradě z USA) budou stát 12 tisíc a péra stojí 6? Originály stojí 22 tisíc pár...![]()
Mohu se zeptat co to máš za specielní nivomat?Nebo speciální ceník?Mi to ukazuje 10004Kčtomasss píše:Protoze od jiste doby nemam rad tvrzeni typu "v autorizaku se ptat ani nebudu, to bude raketa" (diky marro, travexi), venoval jsem svuj drahocenny cas a jal se zjistovat jak je to doopravdy s temi tvymi 22 tisici v autorizaku. A vysledek? Jeden original nivomat stoji 6400kc vcetne DPH. A vzhledem k tomu, ze prace pri vymene je asi o dost min nez pri bastleni jiny pruziny, dostavame se na celkem nepodstatny cenovy rozdilyluckybeef píše:Když nové nivomaty (v náhradě z USA) budou stát 12 tisíc a péra stojí 6? Originály stojí 22 tisíc pár...![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé