a žes něco neplácnul mohl si se svézt,měl jsem to napsaný na zadnim okněmaldini píše:S90 royal je můj tajný sen, teď už vlastně veřejný... Čím dál víc o nějaké začínám přemýšlet, poté, co jsem ji konečně viděl in natura...

a žes něco neplácnul mohl si se svézt,měl jsem to napsaný na zadnim okněmaldini píše:S90 royal je můj tajný sen, teď už vlastně veřejný... Čím dál víc o nějaké začínám přemýšlet, poté, co jsem ji konečně viděl in natura...
Jsem se neodvážil zeptat...neuman zdenek píše:a žes něco neplácnul mohl si se svézt,měl jsem to napsaný na zadnim okněmaldini píše:S90 royal je můj tajný sen, teď už vlastně veřejný... Čím dál víc o nějaké začínám přemýšlet, poté, co jsem ji konečně viděl in natura...![]()
ale tobě bych udělal samosebou protekční jízdu grátis
![]()
![]()
Tomu rozumím, po V90 šilhám už dost dlouho, ale ceny jsou drsnýUrvanej píše:No já v tom dřepěl a bylo tam víc místa jak u mě doma v obejváku mezi gaučem a televizí
Ale na muj vkus je to málo... kombik. Já tu V90tku jednou koupim, až najdu vhodnýho dobrovolníka co ji se mnou pojede do reichu prohlídnout a projet, abych nekoupil pytel zajíců s blechama jako s tou mojí 40tkou. Sice vzadu bude místa míň, ale naložim v klidu kočárek aniž bych se stresoval zda se tam vejde nebo ne.
Tak tahle volvette by se mi líbila, jen kdyby tady šla přihlásit...LukášM píše:https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
wickey píše:pise, ze ma EU papiry, tak proc ne?
Aha, tak beru zpět. Jak jsem viděl ten motor a švédské značky, ani jsem ten inzerát dál nečetl...LukášM píše:Měla by jít přihlásit normálně
V případě, že za to dáš půl mega, tak eko řešit asi nebudeš...Urvanej píše:i my plevelníci...
zajímalo by mě, kolik to má v TP emise, to abych kdyžtak po zaplacení půl mega za auto věděl, jesi budu cálovat trojku, nebo deset...
Mám díru ve vzdělání - dělali se i S90 ( Royal ) s motorem V8 ?LukášM píše:Hlavně V8 jsou drahé![]()
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=144835278&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVariant1.modelId=35&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=EstateCar&lang=de&pageNumber=1
žádné osobní Volvo se nedělalo s tak pěkným objemem a původním motoremwickey píše:ne
Protože jsem to auto miloval.martinopel píše:Když to tak žpětně pročítám,jak se ti povedly tak hezké fotky???
neuman zdenek píše:Protože jsem to auto miloval.martinopel píše:Když to tak žpětně pročítám,jak se ti povedly tak hezké fotky???
Uživatelé procházející toto fórum: 3m3, honzs