Prosím o radu. Ozval se nějaký zvuk, něco jako pípnutí u škodovek při rozvívícení žíznivýho oka. Má Volvo taky tuto funkci?
Fakt je,že mám asi 10ltr a zrovna když to píplo jsem couval z hodně prudkýho kopce asi 40stupňu. Jo a ještě jsem vezl asi tunu dříví
díky Ondra
_________________ Volvo V70II D5 2004 96Kw automat Geartronic - 6,4L/100Km
Volvo Penta AQ 110HP 1966, Loď - 30L/1Mth
Ctělo by to více rozebrat to "pípnutí", podle toho co píšeš se těžko radí. A nevzpomínám si, že by u škodovek byl i zvukový signál při nízké hladině paliva. Hladové oko se rozsvítilo, to jo, ale aby to pípalo??? A u tebe se mi to na rezervu taky nezdá
FERGU$ píše:Ctělo by to více rozebrat to "pípnutí", podle toho co píšeš se těžko radí. A nevzpomínám si, že by u škodovek byl i zvukový signál při nízké hladině paliva. Hladové oko se rozsvítilo, to jo, ale aby to pípalo??? A u tebe se mi to na rezervu taky nezdá
fabie při nízký hladině zapípá a to tak hnusně a hlasitě, že se vždycky leknu div nestrhnu volant
_________________ Octavia SCOUT TDI, MY2011, Fabia II HB 1,4TDI (51kW - chip na 67kW) MY2007 a Aprilia ETV 1000 Caponord MY 2003 Bylo: modrá V70R II, 300 koní, AWD, 6ti st. manuál, r.v. 2003, LPG Prins VSI
Jo ve služebním Roomsteru ta rezerva pípá. To pípnutí trvalo sekundu a šlo z míst kde je rádio. Telefon mám, ale je vypnutej bez simm, park asistent nemám.. Jenom mně napadá že to auto bylo dost naložený a couvalo ze strmýho svahu (výfuk a koule 2 milimetry nad zemí, myslím na čidlo náklonu a tak)
_________________ Volvo V70II D5 2004 96Kw automat Geartronic - 6,4L/100Km
Volvo Penta AQ 110HP 1966, Loď - 30L/1Mth
Jo, autorádio pípá, souvisí to se signalizací katastrof, typu nehoda v atomové elektrárně atd, k tomu se na displeji napíše ALARM!
A to si nedělám kozy, je to v návodu a sám jsem to viděl dvakrát, ovšem nic zvláštního se v tu dobu nestalo
EDIT:
Poplach
Alarm! (poplach) - se objeví na displeji při přenosu varovného signálu. Tato funkce má varovat řidiče při vážných nehodách nebo katastrofách, např. zřícení mostu nebo nehodě v jaderné elektrárně.
Naposledy upravil(a) jou81 dne 03 kvě 2011 21:51, celkem upraveno 1 x.
_________________ https://www.zidekmir.cz/ - Volvo diagnostika s úsměvem, v Brně zdarma :-)
Oprava přístrojovek a jiné elektroniky z S/V/XC s doživotní zárukou :-) tel. 602749614