Tak panstvo, oživuju tohle x let mrtvý téma, ať nezakládám nový (budiž mi to připsáno jako malé bezvýznamné plus k té chujovině s kterou budu o pár řádků níž otravovat...

)
Mám v C70 SC-900
Vyzkoušel jsem všechny už asi všechny možnosti pálení cd, ať už tady popsané pálení 8x, bez ořezu a track at once na nero 9, nebo 4x atd... Jediný čeho sem dosáhl je to, ža ta sviňucha v autě schlamstne tu cartridge se třema plackama a pak do nekonečna vykonává jednu a tu stejnou činnost: Vytáhnout první placku - čuchnout k ní asi na 5 sekund - vrátit jí zpět do původní pozice, vytáhnout druhou placku - čuchnout k ní na 5 sekund - vrátit ji zpět do původní pozice, vytáhnout třetí placku - čuchnout k ní opět na cca 5 sekund a vrznout jí zpátky... a vzápětí, světe div se, vytáhne první placku a příběh se opakuje...
Otázka za milion... (schválně neříkám čeho

)
Mám vážně už tak levý ruce, že neumím vypálit CD? (Pravda naposledy sem placky pálil někdy v pravěku, musel jsem kvůli tomu dokonce rozchodit svůj x let starej a asi dva roky nepoužitej HP notes, protože na aktuálním Lenovu už ani nevedu mechaniku)
Nebo jsem si vytáhl Černýho Petra a moje SC 900 je prostě nemocná a bylo by vhodné ji nějak vyléčit, nebo humánně utratit?
Pro případné tazatele: Ne, nemám doma jediný origo CD na kterým bych zkusil, jestli žere alespoň origa... ano, vím, jsem neznaboh, barbar a při každém mém přehrání vypálenýho CD plnýho mp3 (audio sem pálil naposledy ještě před pravěkem) zemřelo koťátko... stydím se za sebe...
Setkal se s tímto už někdo tady, případně najde se v okolí Brna někdo, komu jedou vypálený placky a jednu by mi půjčil na vyzkoušení, nebo otestoval ty, co jsem vysmažil já? Nenapadá mě totiž moc jiných způsobů, jak otestovat tento problém a dojít k odpovědi na první dvě položené otázky
Představa průběhu asi takováto, někde se sejít na kafe nebo cigáro (dle libosti), pokecat a vyzkoušet plálenou placku v mé SC-900...
A) v případě, že placka nepojede, vykonat obřad při svíčkách, za předčasně zemřelou SC
B) v připadě že pojede, předaní flashky s mp3 k vypálení a nějakou tou kompenzací materiálu, času a nervů dobré duši, která zachrání mému autorádiu život dřív, než ho proženu otevřeným oknem...
Díky