čas 3:30 je velmi zajímavý

Hudba? Všechny tyhle produkty dokážu složit rychlejc, než celý odezněj.maldini píše:jojo, to byly časy... A hudba se taky dala poslouchat...
480 pěkná. Koneckonců 20/4/7 pro důchodce Eva a Vašek dlouhodobě vedou prodeje i dneskaLukášM píše:Jde jen o tu 480Hudbou bych to nenazýval, nicméně to v té době dokázali dobře prodat, především v ČR
prosimte, vis co to da namahy naladit si synťák a na prvou spustit refren z diskety?!L4W píše:Jo k hudbe to ma daleko, pro zacatek je treba hrat na hudebni nastroje. Ale 480 pekna.
Děkuji DejFeDejFe píše:A kdo vám dal certifikát na to že ta vaše hudba je ta jediná IN ?
No tak to samozřejmě. To úplně nesnáším. Rokeři tvrdí, že je nejlepší jenom to řinčení kajtry a mlácení do bubnů, tuc-tucáři melou tu svoji, dechovkáři nemají rádi všechny ostatní... je to běs.Lachtan píše:Děkuji DejFeDejFe píše:A kdo vám dal certifikát na to že ta vaše hudba je ta jediná IN ?- za tohle máš velký plusový bod
![]()
Také "miluji" všeználky, kteří se mi snaží diktovat co je správné a co a jak mám dělat/poslouchat/nosit a pod...![]()
![]()
A kdo ti to tady diktuje?Lachtan píše:
Také "miluji" všeználky, kteří se mi snaží diktovat co je správné a co a jak mám dělat/poslouchat/nosit a pod...![]()
![]()
On je totiž rozdíl (pokud ti to doposavad nikdo nevysvětlil), pokud o něčem prohlásíš, že: "to není tvoje parketa, nebo, že tento styl nemusíš", a nebo když prohlásíš, že: "toto není hudba... a k hudbě to má daleko..."L4W píše:A kdo ti to tady diktuje?Lachtan píše:
![]()
Ja nic takoveho nevidim, pouze nekteri z nas projevili svuj nazor.
To je nějaký korektnosti najednou.... Navíc se ukazuje kolik lidí není schopno přečíst krátký text a pochopit jeho význam. Znovu jsem si prostudoval výše uvedené příspěvky a nenalezl v nich vůbec nic, co by tě a Dejfa opravňovalo vynášet podobné soudy, neboť tam výroky na které reagujete prostě nejsouLachtan píše:On je totiž rozdíl (pokud ti to doposavad nikdo nevysvětlil), pokud o něčem prohlásíš, že: "to není tvoje parketa, nebo, že tento styl nemusíš", a nebo když prohlásíš, že: "toto není hudba... a k hudbě to má daleko..."L4W píše:
A kdo ti to tady diktuje?Ja nic takoveho nevidim, pouze nekteri z nas projevili svuj nazor.
To příliš zavání ne až tak vzdálenou dobou, kdy nám vševědoucí bolševik diktoval kupředu levá a jednotné bleděmodré svazácké košile![]()
![]()
Minimálně Pekelník by měl vědět, že pod pojem "hudba" se vejde opravdu široké spektrum audioproduktů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé