volvo.jpg
volvo1.jpg
Protahnou pod trupem diamantove lano ktery pak stridave navijej na jednu nebo druhou plosinu a pomalu napinaj. Vysledek vidis. Ale ze krasne prefikli i ty motory, vid...?wickey píše:..btw cim se takova vec reze?
já jen doplním že diamantovým lanemhayney píše:sem četl, že lanem, resp drátem (strunou). viděls někdy řezat profily v prodejně hutních materiálů?
strunou od kytáry.....říkal jsem si, že to nebude jen tak nějaký lano. Ale že je to velká operace tohle....proč se vůbec potopil? v tom tematu se mluví o srážce s jinou lodí....je tak?Ing.Magor píše:já jen doplním že diamantovým lanemhayney píše:sem četl, že lanem, resp drátem (strunou). viděls někdy řezat profily v prodejně hutních materiálů?
Stojí ti před barákem.Roger píše: Kde asi skoncily ty vraky aut??
Upřímně - vůbec by jsem se nedivil, kdyby některé z nich opravdu prošli "ozdravnou" kůrou a s novou identitou jezdili dále...Honza píše:Stojí ti před barákem.Roger píše: Kde asi skoncily ty vraky aut??
Honza píše:Kde asi skoncily ty vraky aut??
Clovece, ja ti nevim.Lachtan píše:Upřímně - vůbec by jsem se nedivil, kdyby některé z nich opravdu prošli "ozdravnou" kůrou a s novou identitou jezdili dále...
EcoPower píše:Snad jen na dily, a i tech by bylo poskrovnu. Tak to vidim ja. Ale skoda to je, to joooo.
Omlouvam se pokud jsem Te nudil....Honza píše:EcoPower píše:Snad jen na dily, a i tech by bylo poskrovnu. Tak to vidim ja. Ale skoda to je, to joooo.A taď by jsme prosili ekonomickou úvahu nad tím co se dá použít z Fukušimi.
Bohužel nemohu souhlasit,znám jednoho,co svaří předek jednoho,se zadkem auta jiného.Nad bouračkama co vozí,občas zůstává rozum stát.EcoPower píše:Honza píše:Kde asi skoncily ty vraky aut??Clovece, ja ti nevim.Lachtan píše:Upřímně - vůbec by jsem se nedivil, kdyby některé z nich opravdu prošli "ozdravnou" kůrou a s novou identitou jezdili dále...
Byli tam BMW, Volva, SAABy a nejaky John Deery. I par luxusnich italu, ale vetsina toho co jsem vyjmenoval.
Rekni mi, co by se dalo udelat s autem, ktere se macelo par dnu - tydnu v morske vode, aby bylo v cajku? Slana voda udela sve s kovy, s elektronikou, i s interierem. Co vse by se muselo udelat/vymenit, aby z toho opet bylo auto?
Komplet rozebrat, vymenit kabelaze a vsechny el.komponenty, rozebrat a skontrolovat motor a vsechny mechanicke casti, interiery vyhodit a vymenit...atd.
To vse kvuli tomu, aby "rekuperovali" par kastli a kol? Myslim, ze za to to zadne automobilce nestoji. (nemluve o tom, ze pojistovna te lodni spolecnosti to urco zacvakala)
A pokud mas na mysli, ze to nekomu prodali za par kacek, kdo to lehce "vycidil" aby to nasledne prodal se ziskem, tak tomu take neverim. Za tech par kacen z prodeje jim to take stat nebude. Nemluve o tom, ze kdokoliv si takove auto koupi, i kdyz je nove, nemohl by v autorizaku uplatnit zaruku na nic. Automaticky by jim tam vyskocilo cislo kastle = utopene auto.
Snad jen na dily, a i tech by bylo poskrovnu. Tak to vidim ja. Ale skoda to je, to joooo.
Michas hrusky s jabkama.pepino cz píše: Bohužel nemohu souhlasit,znám jednoho,co svaří předek jednoho,se zadkem auta jiného.Nad bouračkama co vozí,občas zůstává rozum stát.
Je třeba si uvědomit,že pokud by z toho někdo chtěl dělat auta,použije jen samotnou karoserii,možná nápravy. Ostatní si může dát leda za klobouk,slaná voda je opravdu svinstvo. I auto který tam jen spadne,okamžitě ho vytáhnou a vysušej během 14ti dní příjde o cokoliv co všde proud,je třeba vyměnit jednotky....pepino cz píše: Bohužel nemohu souhlasit,znám jednoho,co svaří předek jednoho,se zadkem auta jiného.Nad bouračkama co vozí,občas zůstává rozum stát.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé