To jo, ale žere i tu trávu u silniceLachtan píše:Ale zase se ti sami rozmnožujíjarek.krizan píše:A mě bylo furt divné, kolik lidí si pořizuje koně. Už je mi to jasné, čtyřkolka a nerezne. Jen ta životnost, nebo doba použitelnosti je kratší.

To jo, ale žere i tu trávu u silniceLachtan píše:Ale zase se ti sami rozmnožujíjarek.krizan píše:A mě bylo furt divné, kolik lidí si pořizuje koně. Už je mi to jasné, čtyřkolka a nerezne. Jen ta životnost, nebo doba použitelnosti je kratší.
Buď rád, budeš mít lepší rozhled - alespoň o to dříve zaregistruješ číhající lupičeraadjek píše:To jo, ale žere i tu trávu u silnice
Právě ten spolu s masivním tunelem v interiéru a celkovýma proporcema čumáku dává naději, že by to mohla bejt klasika s motorem podéleLzyx píše:ošklivý:
...
"divně" prázdný prostor mezi předními koly a předními dveřmi
rek bych ze podobne serepeticky nekoresponduji se skandinavskou jednoduchosti o kterou se snazi...eLzyx píše:jo to by na tom mohlo být hezké, jen bych ty blatníky něčím vyplnil. Žebrováním, logem, blikačem ... prostě něčím. Takhle je tam moc velká jednolitá plocha
Mě to taky žere 3 pažouty na 100 km a nestěžuju si.raadjek píše:To jo, ale žere i tu trávu u silniceLachtan píše: Ale zase se ti sami rozmnožují
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé