Budes delat nejaky upravy?
Na zimu musí motor ven, bo by se vymačkaly silentbloky. Vyndavám pro jistotu i celej interiér, haby to nezatuchlo.doktor píše:já myslel, že na zimu se vyndáva maximálně baterka a ti největší exoti dají káru na špalky, ale motor na paletu...to jsem nežral.
Zištnost je krásná vlastnost, člověk tak nějak přijde k majetku. Pro závistivce dodávám, že pár = 2. Za dva roky parkování.jojo píše: Tomáš Němec - poskytnutí azylu - stálo to pár lahví kvalitního alkoholu, takže úplně nežištný to nebylo![]()
ty volve to já bych vykrvácel ,jsem zvyklej za jednu flašku,takovejch peněztnemec píše:Zištnost je krásná vlastnost, člověk tak nějak přijde k majetku. Pro závistivce dodávám, že pár = 2. Za dva roky parkování.jojo píše: Tomáš Němec - poskytnutí azylu - stálo to pár lahví kvalitního alkoholu, takže úplně nežištný to nebylo![]()
To víš, volve, ekonomická krize, musel jsem se nějak zahojit...neuman zdenek píše:ty volve to já bych vykrvácel ,jsem zvyklej za jednu flašku,takovejch peněztnemec píše: Zištnost je krásná vlastnost, člověk tak nějak přijde k majetku. Pro závistivce dodávám, že pár = 2. Za dva roky parkování.![]()
![]()
já beru ty lišty kolem,budu mít aspoň o pár metrů vícwickey píše:az to budes sapat na dily, mam zajem o ty znacky z blatniku a prdele![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé