Sten píše:To nevím, ale je to vyjádření elektrikáře z volva, který našel i ten report kde to švédové vysvětlují. Také jsem to chtěl změnit, protože moje okno to také neumí, bádali jsme na tom dlouho, až našel ten report od švédů proč to nejde.
Ja Ti verim, ze Ti to mechanik rekl a ze nasel nejaky report, nicmene je pro mne proste divny, ze nektery (modelove stejny) auta to umej, nektery ne. Kdyz jsem kdysi hodne davno pred xy lety si do sveho prvniho slusneho auta (neVolva) nechal v te dobe za hroznej ranec davat alarm a imobilizer, tak i rovnez prave specialni interfejsy na tuhle funkci (po zamceni auta mi vyjela nahoru vsechna okna). Dnes, kdyz jsou tyhle funkce integrovany do pocitace v aute, ktery je schopnej hlidat i okna, tak by to mela bejt asi jen zalezitost software.
Jestli se da "nalejt" do auta byt jen v autorizaku a pres internet cestina do PC ci novej software, pak pokud je na to auto elektronicky pripraveny, nemel by bejt problem i s okynkama, aktivaci zamceni centralu po rozjeti (coz taky nekomu jde zapnout, nekomu ne) a podobnejch veci.
Pokud v aute na to schazi specifickej obvod, interface atd., pak to samozrejme zadnym softem nepujde, nicmene je mi proste divny, jak a proc by to bylo u stejnejch modelovejch rocniku a podobnejch vybav nemelo jit zapnout/vypnou.
Nicmene moje uvaha muze bejt samozrejme scestna

Mne treba zavirani oken dalkou docela chybi, zavirani centralu po rozjezdu ani moc ne a zase bych treba uvital "trojblik" po klepnuti na packu blinkru (taky se musi davat OEM interfajce)