Pokud někdo jezdí jako prase vždycky má "vážnej" důvod. Jen mistr Trpišovský za nic nemůže.
Myslím, že VK deklaruje i svou snahu přispět k větší bezpečnosti dopravy a tak každej volvař, kterej takhle jezdí tady zaslouží zveřejnit a poplivat. Třeba si to příště rozmyslí.
jojo píše:Myslím, že VK deklaruje i svou snahu přispět k větší bezpečnosti dopravy a tak každej volvař, kterej takhle jezdí tady zaslouží zveřejnit a poplivat. Třeba si to příště rozmyslí.
Děkuji - přesně toto jsem měl na mysli při přejmenování a vypíchnutí tohoto topiku
Kazdy obcas udelame nejaky ten prestupecek. Nekdo vic, nekdo min. Ja rozhodne svatym nejsem.
Pade v obci jezdi malo kdo, o nizssich rychlostech nemluve.
Ale ohleduplnost k ostatnim by mela byt samozrejmosti.
At si kazdy jede tak, jak mu svedomi dovoli, ale at u toho neomezuje a neohrozuje ostatni.
_________________ Karkulka V60 CC T5 AWD MY 2018, POLESTAR
Již jsem se rozloučil s V40 2.0TE85, Padík - V50 T5 AWD +BSR+IPD HD TCV
_________________ Bylo CITROEN BX 1,6 TRI
Bylo CITROEN ZX 1,6 AURA
Bylo VOLVO V40 1,8 16v B4148S r.v. 1996
Byla YAMAHA XV 535 VIRAGO r.v. 1996
Byla YAMAHA XV 750 VIRAGO r.v. 1993
Byla KAWASAKI VN 800 CLASIC r.v. 2003
Je KAWASAKI VULKAN S 650 r.v. 2016
XC60: no nic ve zlým, ale na parkýru teska je místa dost. Co je horší - ty fleky sou tak malý, že v podstatě, s každým novým autem - i menším, je problém se tam postavit tak, aby tě nějaká smrďůvka, co se právě vyplazila ze svýho naleštěnýho fanouše, neodřela. Takže bych se dvakrát nedivil, kdyby si tak někdo stoupl schválně. Já parkuju co nejdál od davu, a tím řeším to věčný ťukání...
Není to sice Volvo, ale za fotku mi to stálo. Všimněte si, že na zákazu nebo v křižovatce stojí samá lepší auta, viz to červené . Minulý týden to zrovna losovali měšťáci a to docela nekompromisně.
Na rozdíl oproti výše vyfocené XC60 si myslím, že tyhle prasata dávají jasně najevo, že jim pravidla nic neříkají. Jinak, kdo zná v Letňanech tohle vrchní parkoviště jistě ví, že nebývá vyjímkou, aby na vyfocenem místě parkovaly i tři auta vedle sebe a pak se tam téměř nedá projet. Naprosto nezaujatě říkám, že jsou to vesměs Mercedesy nebo Audiny.
Mimochodem pro ty co parkují přes dva pruhy jen upozornění, za parkování přes dva pruhy hrozí až 2000,-Kč pokuty, takže pozor na to!!!
Nechapu, co je na te XC60 tak spatneho. Na fotce je videt, ze kolem ni a za ni je parkovacich mist vic nez dost. Taky tak obcas zaparkuju, kdyz jedu v nedeli vecer do obchodu a na obrovskym parkovisti jsou 4 auta z toho 3 nejspis patri zamestnancum.
Co se tyce rychlosti v obci, rozhodne nejezdim 80, ale jak uz tu bylo receno, bud muzete sledovat provoz nebo rucicku tachometru. Ja delam tro prvni, takze v obci zpomalim na cca 50 a jestli mi rychlosti kolisa +- 10 km/h je mi celkem fuk.
Rozděleno od zbytečných OT a snažte se držet tématu.
L.
Add XC60 - zaparkovat přes dvě místa je prasárna ať už k tomu má dotyčný jakékoliv pohnutky - je to prostě arogantní postoj debila.
Pokud nechce riskovat poškrábání a oťukání od jiných parkujících, tak nemá být líný a má si to zaparkovat co nejdále od vchodu - já to také tak dělám a mám klid.
Takhle si akorát koleduje, že mu to někdo vzteky objede klíčem - a vůbec bych se nedivil.
Lachtan píše:Rozděleno od zbytečných OT a snažte se držet tématu.
L.
Add XC60 - zaparkovat přes dvě místa je prasárna ať už k tomu má dotyčný jakékoliv pohnutky - je to prostě arogantní postoj debila.
Pokud nechce riskovat poškrábání a oťukání od jiných parkujících, tak nemá být líný a má si to zaparkovat co nejdále od vchodu - já to také tak dělám a mám klid.
Takhle si akorát koleduje, že mu to někdo vzteky objede klíčem - a vůbec bych se nedivil.
No, jak víš že nestojí co nejdál od vchodu? Zrovna tohle je moje nejoblíbenější parkovací pozice na poloprázdném parkovišti, a víš proč, protože se vždycky najde nějaký vidlák, který si to nejlépe v shade nebo warťasovi nasere co nejtěsněji aby měl příležitost si bouchnout do něčeho vedle. A zrovna tohle já považuji za arogantní postoj debila..
loskut píše:No, jak víš že nestojí co nejdál od vchodu? Zrovna tohle je moje nejoblíbenější parkovací pozice na poloprázdném parkovišti,...
Sorry, ale s tímhle nemůžu souhlasit - já to neudělám ani na prázdném parkovišti, asi mám jinak nastavené hodnoty.
Nemám rád parkující dem.nty, takže neparkuji jako dem.nt. Nikdy a nikde (a v maximálně možné míře se to snažím dodržovat). Mám prostě svoje zásady
loskut píše:...protože se vždycky najde nějaký vidlák, který si to nejlépe v shade nebo warťasovi nasere co nejtěsněji aby měl příležitost si bouchnout do něčeho vedle. A zrovna tohle já považuji za arogantní postoj debila..
V tomto s tebou souhlasím v plném rozsahu - tady není o čem.
Lachtan píše:Nemám rád parkující dem.nty, takže neparkuji jako dem.nt. Nikdy a nikde (a v maximálně možné míře se to snažím dodržovat). Mám prostě svoje zásady
Jsi zásadový člověk, to se cení. Já zas nemám rád dementy, co vylejzají z auta jako největší vidláci a omlátí všechny okolo, takže se tomu snažím předejít různými způsoby. Parkuju co nejdál, snažím se parkovat podél silnice, ne vedle sebe, no a když nemůžu jinak, tak pak zaparkuju jako "dement", i když je pravda, že moc příležitostí tady nemám. Výhoda je, že moje černá metalíza zaznamenala dvoje dveře na služebním parkovišti a jedny od BMW v Terčině údolí. Jinak nemám šrám. Radši budu občas dement, ale určitě nemám prachy na odstraňování šrámů od bezohledných vidláků a zatím se mi dementóza vyplácí.
Češi a parkování je kapitola sama pro sebe. mě nejvíce serou důchodci co se postaví jakkoli a ženy (bez urážky), které absolutně nesere to, že stojí přes dvě místa - u podélného parkování mě to nasírá o to víc. Naopak luxusní kára mě nikdy v parkování neomezila. Když jsem měl ještě škodovku tak důchodkyně u Bauhausu si v klidu na střechu mé feliny odložila hliníkový žebřík když se ho snažila narvat na auto. Jakákoliv moje námítka byla sestřelena tím, že jsem nevychovaný fracek a nemám úctu ve starší lidi...ano v takové společnosti žijeme takže mě osobně nějaké Audi co stojí na zákazu nijak nevzrušuje.
_________________ Když petr marek neunese pravdu edituje a maže cizí posty. To jest známka lepšího osobního charakteru a demokratického smýšlení dospělého jedince.
Je: Volvo S80 3.2 AWD, 179kw, 2012
Vim, ze to sem uplne nepatri, ale neda mi to. Kdyz tu jako vrchol demence prezentujete parkovani pres dva pruhy, co je pak tohle? http://navratdoreality.cz/?p=view&id=8926